| 六兆年と一夜物語 a întrebat:

Căminul T/A, aşa se numeşte povestea mea.
Ca să fie clar de la începuţ, Mihăiţă e Lucian Mihai al nostru (ANIME). Etra îi EuETARE, că nu vreau să-i pun numele ăla în poveste. Şi da, eu eram la acea întrebare! Care mai vrea să apară, doar să zică. Şi da, ştiu, Exceel nu a zis că vrea să apară, dar ştiu eu că-i e indiferent.

Noaptea fusese foarte lungă pentru Mihăiţă şi Ani, dar lui Yui i se păru prea scurtă.
-Yui? întrebă curios Mihăiţă.
Dar tot ce reuşi Yui să scoată de după perdea fu doar un râs scurt şi adorabil, dar care în mintea ei suna chiar malefic. Ani îşi trase pătura să îşi acopere goliciunea şi ţipă scurt, cu o roşeaţă în obraji pe care nu o poate vedea nimeni în întuneric.
-Yui, chiar tu eşti?
Dar iar nici un răspuns. Yui făcu un pas de după perdea, urmat de altul pe jumătate, deoarece se prinse de perdea şi făcu o piruetă în cădere. mpactul cu solul se auzi foarte tare, dar ea nu zise decât un scurt "Au!" şi se îndreptă spre uşă în patru "labe".

-Kyaaa, Exceel, nu mai intra peste mine în baie!
Buf!
-Îmi place că mereu îţi iei bătaie, zise Miku.
Aceasta trecea nepăsătoare pe lângă baie tâtând ursuleţul după ea. Văzu toată scena în are Ayako îl trânt pe Exceel de perete şi acesta rămăsese inconştient lângă perete. Adică aşa credea ea, deoarece în clipa următoare fu lipită de perete de către acesta, ea scăpând ursuleţul din mână.
-Îţi place faptul că-mi iau bătaie sau faptul că sunt sexy? întrebă Exceel cu o privire şmecherească.
-Dacă nu te dai din drumul meu îţi scot ochiul drept şi îl folosesc drept lumânare când o voi chema la noapte pe Bloody Mary, zice Miku fără să se încurce vreun pic.
Exceel înghiţi în sec şi se dădu din drumul ei, cu o privire înspăimântată pe faţă.
Ajunsă bucătărie, Miku o văzu pe Etra căutând disperată prin dulapuri. Lipsită d viaţă, Miku o întrebă:
-E vreun cuţit pe acolo?
-Nu ştiu. Deci NU, îi răspunse direct Etra.
-Câh, câtă nesimţire, zice Miku ca pentru ea.
Deschise repede un sertar, băgă mâna în el şi scoase un cuţit. "Mersi oricum" şi-a zis ea, crezând că o zice şi cu gura.
În locul ei intră în bucătărie Musique, se aşează la masă şi începe să se joace pe telefon. După 5 minute în care vede că este total ignorată de Etra, zice:
-Unde mi-e micul de jun?
-Unde ce? Nu, nu vreau decât arahide.
-Le-am mâncat eu aseară, de ce?
-NUUUU!
În acel moment intră în bucătărie şi Ani, care nu înţelege ce se întâmplă.
-Ce a păţit? întreabă ea acoperindu-şi urechile.
-A rămas fără arahide.
Ani stă şi se uită la Etra, apoi stă şi se gândeşte puţin şi începe să urle alături de ea:
-NUUUU!
Şiu cade în genunchi, zbierând în continuare către tavan.

Vrei să afli de ce urlă şi Ani alături de Etra? Atunci citeşte şi partea umătoare >:

39 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Pentru că le mănânc eu toate alunele.

| єχcєєℓ a răspuns:

Frumoasă poveste.Era de așteptat de la suflețelul meu puppy dog eyes

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru єχcєєℓ):

Zici asta doar pentru că sunt sufleţelul tău puppy dog eyes

| єχcєєℓ a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Nu-i așa puppy dog eyes
Scri mai bine ca Expert sau Speed sau oricare altcineva tongue

Adevărul e că am mai multă experienţă, dar asta nu înseamnă că am idei mai geniale sau amuzante tongue

| єχcєєℓ a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

O poveste bună nu trebuie neapărat să fie amuzantă.

Dacă e postată aici da laughing

| Speed99 a răspuns:

Tu cine sapun mai esti?

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru Speed99):

E fosta STYAOS.

| Speed99 a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

No' hai ca asta a fost o veste soc ce mama spanacului...

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru Speed99):

Tatal Broccoliului laughing

| ww2Totenkopf a răspuns:

Dragut.

| ww2Totenkopf a răspuns:

Tu ti-ai facut contul ala cu Yuno?

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Drguta povestea.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

De ce nu a mai continuat poveste;(?
E interesantă. De ce nu a continuat povestea și cu Mihăiță?

| EuETAREaDecisSaAibeUnNumeMaiScurtDecatDeObicei a răspuns:

Musique zici ca mi-a luat alunele, nu?
Cineva cred ca si-o va lua :
http://4.bp.blogspot.com/......_lytle.JPG
PS : Chiar iti iese bine;) nu te lua dupa toti retardatii care comenteaza aiurea.

Faza e că ăştia nu-mi mai publică nici o întrebare. Deci am încercat prima oară să postez poveste şi nu m-au lăsat că aveam prea multe greşeli sau aşa ceva. A doua oară i-am rugat frumos s-o posteze, dar la fel. Mi-am corectat toată povestea şi tot nu au pus-o. Adică pana mea! Apoi la cealaltă întrebare în care voiam să vă anunţ că nu mai pot pune povestea am înjurat foarte mult şi iar nu mi-au pus-o! Dar retardaţi, mai sunt, în **** mea... Ce să fac acum? crying

Ce arahida mea au si astia?
Acu' ce sa zic...
Da mesaj la contact si zi-le de asta.
Si mie la un moment dat nu ma lasau sa ma loghez si ziceau ca cica am nu-stiu-ce parola gresita si le-am dat mesaj prin e-mail.
Daca nu merge nici asa, cred ca trebuie sa-ti faci un alt cont. Le zici ca esti tu (printr-o intrebare) iti pui eventual aceeasi poza ca sa te recunoasca si gata.

Prea mult de făcut, în fine, mi-au trecut nervii, oarecum.

De ce, te lasa sa publici acu'?

Nu, am văzut un fel de filmuleţ şi erau multe animăluţe şi eu iubesc mult animăluţele şi m-am înmuiat imediat love struck

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru Exilee):

Oh, pisii, la tine nu sumă perverswinking

| Radeas1 a răspuns:

Destul de bună.

| JohnCena02 a răspuns:

Naspa.

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru JohnCena02):

Nu-mi pasă, nu-i treaba ta, n-ai ce căuta aici *cine naiba eşti?*, eşti prost happy
Cu plăcere.

| Omulambitious a răspuns:

*beauuu (vreau) si iou laughing

| YuiYui a răspuns:

Ce as putea spune? thinking
In mare parte, imi sti parerea.
Chiar imi place.

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru YuiYui):

După ce deja ai citit-o pe toată? laughing
Auzi, nu-mi puteai spune că aveam greşeli peste greşeli? puppy dog eyes

| YuiYui a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

N-am observat... whistling

| 六兆年と一夜物語 explică (pentru YuiYui):

Câh *îi fur replica lu' Mădă* ce scârbă eşti!

| YuiYui a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Posibil sa fiu...