Căminul T/A, aşa se numeşte povestea mea.
Ca să fie clar de la începuţ, Mihăiţă e Lucian Mihai al nostru (ANIME). Etra îi EuETARE, că nu vreau să-i pun numele ăla în poveste. Şi da, eu eram la acea întrebare! Care mai vrea să apară, doar să zică. Şi da, ştiu, Exceel nu a zis că vrea să apară, dar ştiu eu că-i e indiferent.
Noaptea fusese foarte lungă pentru Mihăiţă şi Ani, dar lui Yui i se păru prea scurtă.
-Yui? întrebă curios Mihăiţă.
Dar tot ce reuşi Yui să scoată de după perdea fu doar un râs scurt şi adorabil, dar care în mintea ei suna chiar malefic. Ani îşi trase pătura să îşi acopere goliciunea şi ţipă scurt, cu o roşeaţă în obraji pe care nu o poate vedea nimeni în întuneric.
-Yui, chiar tu eşti?
Dar iar nici un răspuns. Yui făcu un pas de după perdea, urmat de altul pe jumătate, deoarece se prinse de perdea şi făcu o piruetă în cădere. mpactul cu solul se auzi foarte tare, dar ea nu zise decât un scurt "Au!" şi se îndreptă spre uşă în patru "labe".
-Kyaaa, Exceel, nu mai intra peste mine în baie!
Buf!
-Îmi place că mereu îţi iei bătaie, zise Miku.
Aceasta trecea nepăsătoare pe lângă baie tâtând ursuleţul după ea. Văzu toată scena în are Ayako îl trânt pe Exceel de perete şi acesta rămăsese inconştient lângă perete. Adică aşa credea ea, deoarece în clipa următoare fu lipită de perete de către acesta, ea scăpând ursuleţul din mână.
-Îţi place faptul că-mi iau bătaie sau faptul că sunt sexy? întrebă Exceel cu o privire şmecherească.
-Dacă nu te dai din drumul meu îţi scot ochiul drept şi îl folosesc drept lumânare când o voi chema la noapte pe Bloody Mary, zice Miku fără să se încurce vreun pic.
Exceel înghiţi în sec şi se dădu din drumul ei, cu o privire înspăimântată pe faţă.
Ajunsă bucătărie, Miku o văzu pe Etra căutând disperată prin dulapuri. Lipsită d viaţă, Miku o întrebă:
-E vreun cuţit pe acolo?
-Nu ştiu. Deci NU, îi răspunse direct Etra.
-Câh, câtă nesimţire, zice Miku ca pentru ea.
Deschise repede un sertar, băgă mâna în el şi scoase un cuţit. "Mersi oricum" şi-a zis ea, crezând că o zice şi cu gura.
În locul ei intră în bucătărie Musique, se aşează la masă şi începe să se joace pe telefon. După 5 minute în care vede că este total ignorată de Etra, zice:
-Unde mi-e micul de jun?
-Unde ce? Nu, nu vreau decât arahide.
-Le-am mâncat eu aseară, de ce?
-NUUUU!
În acel moment intră în bucătărie şi Ani, care nu înţelege ce se întâmplă.
-Ce a păţit? întreabă ea acoperindu-şi urechile.
-A rămas fără arahide.
Ani stă şi se uită la Etra, apoi stă şi se gândeşte puţin şi începe să urle alături de ea:
-NUUUU!
Şiu cade în genunchi, zbierând în continuare către tavan.
Vrei să afli de ce urlă şi Ani alături de Etra? Atunci citeşte şi partea umătoare >:
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.107.36) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro