anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand a fost combinatia aia cu rochitele de 8 martie,acu` o luna-zic,imi amintesc ca ne intreba TPU in fiecare zi cate-o chestie despre cum credem noi ca trebuie sa arate rochia ideala…
Acum vad se intereseaza daca avem gauri in urechi,de unde eu incep sa banuiesc ca vrea sa ne dea cadou niste cercei-ceva…Nu?
Sau vrea sa le intrebe pe astea micile daca mai sunt virgine si s-a gandit sa le ia mai usor-asa, ca sa nu le sperie din prima?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred că întrebările respective le-ar speria mai tare decât un "instrument" în timpan. laughing
Cu câtă subtilitate abordezi anumite teme,.,. ești genial.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am sa iti dau o fundita pentru ca ma lauzi frumos – eu pe criteriul asta aleg raspunsurile castigatoare, ca sa stii si pentru data viitoare…
Si -pentru ca tot cred ca-i putin - o sa te ajut si in problema cu militienii care se dadeau in leagane, ca am vazut ca n-a ghicit nimeni rezolvarea.Deci eu cand eram mic obisnuiam sa merg in parculet cu alti copii, dupa ce terminam orele, pe la pranz-asa, mai ales ca voiam sa trag de timp ca sa ajunga si mama acasa de la schimbul 2, sa-mi pregateasca masa. Temele le faceam uneori tot acolo, ca nu era mare lucru sa faci 30 de bastonase, sau sa scrii de 10 ori A(mare) si tot de 10 ori a(mic)…
Acum cred ca ai inteles – oamenii iesisera de la scoala…

Gata, o să te laud în secret să mai las și altora oportunitatea să primească fundițe de la tine(e o onoare).
Deci domnii își făceau temele. laughing

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am văzut că ne întrebau şi de 10 milioane de euro. O fi tot o aluzie?

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Poate.Da` oricum stiu ca a fost una care a stricat preturile la virginitate, cand si-a dat-o pe vreo 5000 de euro, unui italian-parca…
Daca nu stii faza, cauta si tu pe net – abia m-am trezit si n-am chef de nimic…
Si fa si tu o cafea, ca mie mi-e lene…

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa ieftina a scos-o? crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

=))
https://www.google.ro/......ps?/search
(Poate ceva asemanator-da stiu e morbid!) =))
sau
https://www.google.ro/......ps?/search
pentru fetitele pitipoance si /sau dracusori in devenire
=))

Bine ca m-am uitat peste intrebarea de ieri, ca altfel nu stiam cine esti...
Vad ca te-ai lasat si de pus trandafiri la avatar...
Fazele de mai sus sunt interesante, nu stiam de ele.
Mersi de raspuns.
O sa iti cer prietenia mai tarziu, acu` am niste treaba...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu văd rostul întrebărilor ăstora la care pot răspunde doar fiinţele de sex feminin.

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Îți dai seama ce întrebări urmează, ca să mai afle și de...alte articole de îmbrăcăminte. Poate întreabă și de lenjeria de pat.