Ce zici de hartie? Of, bine, ia si tu o frimitura! http://images.sciencedaily.com/2014/02/140227092149-large.jpg
Da, pai la început se dădea drept băiat si... Inca nu s-a "transformat" complet la loc.
Aww, ce drăguț! Sa va placa ciocolata!
Adica imi dadeai hartia? M-ai fi lasat in agonie?
Ieeeei. Ciocolata. ^_^
Te-ai lovit la cap? Cum de... dintre toooaaaate fetele din lume, si tu, tot pe mine m-ai găsit. Cum e posibil?
Prin ce sunt mai speciala? Eu nu mă vad speciala. Eu mă vad o nebuna, poate amuzanta, "modeeeesta", si aaaaaaaa...
Chiar te plac dar nu vreau sa par un obsedat. Sper ca nu te-am speriat prea tare cu intrebarea asta.Esti tare Daisuki! :)
Poftim si ciocolata promisa:
http://michigan.spoonuniversity.com/......-heart.jpg
S-a cam topit dar sper sa-ti placa.
Am fost Putin uimita. Nu speriata. Ok, mersi, si pentru ciocolata si pentru compliment.
Dar, cum poti sa placi o persoana pe care nu o cunosti.
Nu stiu.Intr-adevar nu te cunosc foarte bine adica nici macar bine dar...nu stiu, sunt ciudat.
Hei, cred ca inteleg la ce te referi. Uneori iti poti forma o anumita impresie fata de cineva, si sa-l placi prin modul prin cate se comporta, chiar daca nu cunosti persoana respectiva, sau daca nu ai vazut-o vreodată.
Cum!? Sper ca glumesti! Ce drac de telenovela mai e si asta? Cum s-a putut intampla asta?
Băieti? Ce feceti? Va stricati prietenia pentru acea fata? Nici măcar nu stim cine e. Daca nici nu exista? Poate e un robot.
Serios acum, voi glumiti sau... Sincer.
Oh Daisuki esti ca o roza de ctistal care transpune lumina ca printr-o prisma, sepanrado in culorile curcubeului care imi ating si strapung tot odata sufletul si care ma fac sa ajung in cel mai indepartat punct al limitei mele umane, o limita care nu este definita, acel punct dat de imaginatia si visul meu ce ma inalta de fiecare data si ma imobilizeaza intr-o stare unica, mai incredibila chiar si decat nirvana lui Buddha...Acele componente ale mele sunt insotite de dragostea profunda care ti-o port cu mandrie.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: