Bonsoir @pluscus! Nu am facut chiar toate alea pentru ca am fost acolo pe post de fotomodel. Eu faceam instructie pe Place Pigale.
Au revoire!
Incearca la matrimoniale, scrie ca vrei o "Patricie", in cel mai rau caz o sa prinzi cateva alte "Patricii"
Foarte trist
pai nu stiu, nu ai prieteni acolo care pot lua legatura cu ea
sa-i ceara un nr de tel sau ceva
alta solutie nu gasesc
Daca ii stii si numele de familie incearca pe www.facebook.com, sau pe www.linkedin.com. Daca nu fa un afis si pune "Wanted" Reward:10'000$"
Daca stii patricia si mai cum o chema, exista un motor de cautare dupa numele si orasul de domiciliu. tasteaza numele ei urmat de.fr si vei gasi o lista de fete care locuiesc in franta si se numesc...cum zici tu. apoi n-ai decat sa le suni pe toate si sa vezi daca nu sunt ele.
Get naughty!
Lasand gluma la o parte:iti place Elliott Smith?
From the bar, they walk to Place Pigalle.
The taxi waved down, goodnight, sleep well.
Now it's just a step to the door,
and he wants all the more to bring her away,
out of this temporary half holiday.
cam tranchilizant el, dar merge la ora asta... buna dimineata
Daca o sa credem ca tu ai fost in Legiunea Straina inseamna ca si NASA a aterizat pe luna.
Asa cum am recomandat si altora cauta pe hy5, facebook, sau alte site-uri de genul asta.
Eu zic sa-ti reinoiesti contractul si sa nu mai pierzi vremea pe TPU si ai sa intalnesti o alta Patricia sau Mariutza
Totul despre Legiunea Straima www.legiuneastraina.ro
Lasa-ne lasa-ne, ai fost in legiunea straina franceza si o cauti pe Patricia?, pai in primul rand daca era asa te cauta ea pe tine.
edy023 întreabă:
Julyly2089 întreabă: