Nu se casatoresc, n-ai auzit la stiri ca nu au fost de acord cu legalizarea casatoriei intre homosexuali in Romania? Pacat, eu si iubi asteptam momentul ala de 3 ani si 8 luni.
Eu nu ma refer in Romania,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Si Cine?
Ce "si cine"?
Waaaw, stai Putin. Ai scris *doi barbati de acelasi sex* pot fi si barbari de sex opus? Chiar si travestitele...tot aia.
Exact, este pleonasm!
AirănMeidan e... aham, a scris ca asteapta momentul legalizării căsătoriei intre homo, împreună cu *iubi" hopaaa...
AirănMeidan? Este? Opaaa!
Raspunde la subiect. In loc sa raspunzi, batjocoresti pe cel care intreaba. Felicitari! Mai departe? Vrei sa iti dau premiu? Da, esti un om nesimtit care abia asteapta sa il bage in noroi pe altul ca sa pari tu mai curat. Se vede ca e un site romanesc!
In loc sa ajutati omul, va bateti joc de el, si pretindeti ca sunt altii rai si nesimtiti, nu voi. Deci, in concluzie intrati pe site-ul acesta pentru ca nu aveti pe cine sa luati la misto.
Exact, astept momentul ala de aproape 4 ani, cum am mai zis
Deci, ai pus întrebarea la trivia. Ce voiai sa fac, sa te felicit?
Aha, deci eu sunt nesimtita... Bine...
Ow....pai, mai asteapta.
Da. Nu sa te legi de cel care pune intrebare, ci sa te legi de intrebare, lucru pe care vad ca nu il faci.
"Poti uri jocul, dar nu si jucatorul" uite, am retinut si eu ceva de la TV.
Pai dar am dreptate. Chiar nu a avut sens ce ai spus. Nu are rost sa te superi.
Eu nu am cerut sa va intreceti in nesimtire la adresa mea. Atunci de ce ai facut asta?
Inafara de batjocura, mai stii si altceva?
Dap...bizar...
Nu intelegi, nu? Nu-mi băteam joc. Bine, poate glumeam Putin. Dar ce esti asa serios/serioasa? Parca ai fi...nu stiu..mama. Calm...aici glumim.
Multam fain, domn' profesor!
Nu imi place cand un tanc este irascibil si se comporta ca un derbedeu care nu ajuta, ci batjocoreste. Intre utilizator si intrebare e o MARE diferenta, copilule!
Depinde cum ii vezi Cu haine, fara haine.
Stii si tu ca unii se imbraca ca niste femei.
Deci... exista si barbati de sex opus.
Mda...am 3 ani si doua luni, încă mă joc cu figurine din desene animate, nu dorm cu lumina stinsa, nici sa mănânc nu stiu, îmi da mami cu lingurita.
Feeemeeeieee! Trezirea. Ai vazut tu oameni care sa ajute, la trivia. Eu cred ca nu ai ce face si te iei de useri asa ca-ti vine tie.
Spui cartof.
Ce mă?
anonim_4396 întreabă:
Venerabilul întreabă: