| betty17 a întrebat:

Cand eram mici toti am crezut anumite lucruri spuse de adulti sau asa le-am interpretat noi.de exemplu toti credeam in mos craciun sau ca ne-a adus barzalaughingin fine chestii de genul asta. voi ce ati crezut cand erati mici, iar apoi cand ati crescut mari v-ati dat seama de adevar? o sa va zic si eu dar putin mai tarziu, oricum e ceva penalrolling on the floor

7 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pe mine ma speriau parintii ca exista Baba Cloanta si mereu ma bagam sub pat, acum nu mai sunt paturi care sa te bagi sub elelaughing...

Răspuns utilizator avertizat
| cyufulyky a răspuns:

Pai ca si orice copil mik am crezut in mos craciun barza etc.hai sa iti povestesc o intamplare hazlielaughing

"cred ca aveam vreo 5/6 ani pe atunci iar fratele meu mai mare 10 ani er clasa a3a daca nu ma insel in fn mai putin conteaza asta... iar tatal meu era mos craciun la serbarea de iarna in fn noi doi nu stiam lucrul acestalaughing... iar noi cand eram acasa singuri iar parintii mai erau la munk...ne jukm la apa din baie ne placea noua sa-i dam drumu si sa o lasam sa curgalaughing...chestii copilaresti in fnlaughing... iar atunci la serbarea aia ne-a luat mos craciun [tata] pe aman2 in bratze si ne itnreba daca am fost cuminti si ce rele am facut ...bineinteles ca noi ca sa primim cadouri nu am zis nimic de toate prostioarele care le faceam dar tata stiind ne spune la un momentdat"dar la apa de ce va jukti stiti ca nu e voie ca se poate inunda casa daca lasam sa curga mult si bla bla bla"... noi ne intrebam acum de unde stie si am icneput sa credem tot mai mult in mos craciunchatterbox:X...

apoi creca pe l vreo 11/12 ani am realizat ca de fapt nu exista mos craciun si ca erau de fapt parintii nostri...cand i-am pandit pe mama si pe tata cand ne-au pus cadourile sub brad:X...

dar u in ce ai crezut?

| MM a răspuns:

Cu Mos Craciun m-am prins repede cum sta treaba, dar berzele au avut de furca cu mine. Cum vedeam una, cum tipam la ea sa-mi aduca o sora laughing Degeaba. Nu stiu cati dintre voi ati fost pacaliti, mici fiind, ca atunci cand va cade un dinte, sa-l aruncati pe casa, se zicea o incantatie laughing, un fel de oda catre cioara, de genul : ''Cioara, cioara, iti dau un dinte de os, adu-mi unul de otel.'' Si asteptam...asteptam.imi rupeam gatul uitandu-ma pe acoperis, poate-poate venea o cioara cu un dinte pentru mine.

| TheCritic a răspuns:

Hmm,sa zicem ca am aflat devreme de Mos Craciun, pe la 6 ani.N-a fost nicio tragedie.Dar berzele au fost foarte strigate de mine.De cand bona mea mi-a zis ca bezele aduc copii, si desenele mi-o confirmau, am inceput sa tot car cu kilogramul zaharul pe la usi si ferestre.Si bona strangea dupa mine, mai ales primavara si vara faceam ca toate cele ca vreau un fratior si tipam dupa berze si tata incerca sa imi explice ca barza vine doar daca e si mami si tati dar eu nu vroiam sa accept. Dupa cativa ani barza a dus un bebel la adresa gresita si noi am mers si l-am luat de acolo.Dar tu in ce ai crezut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am crezut ca oamenii nu mor...credeam ca devin batrani si pe urma iar copii, cand am aflat ca mor am fost f suparata si negam ''nu e adv. voi nu stiti nimic ''poastelor''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inițial, da. Și ca fapt divers, am stat la peândă pentru a-mi confirma (mie) pe fiecare în parte. De Crăciun, am stat treaz toată noaptea numai ca să-l văd pe tata cum se impiedică de instalația electrică și îmi dărâmă pomu', apoi, când mătușa mi-a zis că va da „comandă" la barză de cop(ch)il, am stat de peândă în șifonier ca să-l văd pe bărbatu'su făcând flotări deasupra ei (dar, mic fiind, nu știam ce fac). Cam așa se întâmplă dacă ești o persoană care nu prea crede peână nu vede.