| CrucifiedCountess a întrebat:

Cand eram scoala generala nu doream decat o femeie cu tite mari. In liceu m-am intalnit cu o femeie cu tite mari, dar lipsea pasiunea. La sfarsitul liceului m-am intalnit cu o fata si pasiunea nu mai lipsea, dar era prea colerica. Totul era o urgenta si plangea tot timpul. Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabila. Am gasit apoi o fata foarte stabila, dar era plictisitoare. Nu prea o interesa nimic. Ulterior am gasit una neplictisitoare, dar nu puteam tine ritmul cu ea. Am cautat una ambitioasa. Dupa facultate am gasit o femeie ambitioasa si m-am casatorit cu ea. Era atat de ambitioasa incat a divortat si mi-a luat totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu tite mari.

Răspuns Câştigător
| Simon_7286 a răspuns:

Dar eu chiar vreau una cu tate mari.nu am visat nimic altceva

14 răspunsuri:
| buburuzAndreea a răspuns:

rolling on the floor o iei de la capat?

Toate femeile au defecte. Si tu ai. Im portant cred ca este sa-ti gasesti pe cineva care sa te completeze. Defectele tale sa fie calitatile ei si invers. Poate esti si perfectionist. Concentreaza-te asupra calitatilor, ca intotdeauna va fi ceva la acea persoana care sa nu-ti convina. E important si sa aveti teluri comune.
Sufletul tau pereche va avea sanii mari, va fi spontana si plina de pasiune in pat, dar cu capul pe umeri in alte situatii, interesanta, dar nu obositoare, ambitioasa fara a fi insa orgolioasa. Nu ar trebui sa fie chiar atat de greu ca sa o gasesti. laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Si eu, mai multe, dar pe rand. Pana o voi gasi pe cea cu suflet mare... raman la optiunea cu tate mari. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija ce iti doresti ca ti se poate indeplini...cam asta ar fi morala. happy

| elena a răspuns:

Intreaba-l si pe Pestisorul de aur daca sa-ti mai doresti o femeie cu tate mari, numai sa nu nimeresti peste silicoane.

| wannabe a răspuns:

Tare asta laughing

apple shape. ftw. man tongue
bafta la cautatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Supeer!

| JackieSue a răspuns:

Tare
:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astept partea a doua din "confesiunile unei contese" dar sa stii ca vreau ceva mai spumos si fara ocolisuri.straight face

| alma a răspuns:

Nu poti avea chiar totul, asa e viata injusta.Toti avem defecte, si chestia e ca le vedem la altii fara sa privim intii la defectele noastre. Pa

| Ralux a răspuns:

Ce penal laughing lol

| Ralux a răspuns:

Ce penal laughing lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duten nahui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.chiar e tare dificil.de ce ai fugit deodata la aceea te-ai intors))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am gasit-o! da ma f...