Când eram mică visam să devin cântăreață. Și le-am zis tuturor prietenelor mele de pe atunci ca o să ne facem o trupă, unde ele vor cânta la instrumente, iar eu cu vocea.
Eu vreau sa devin ce voiam si cand eram mic.
Tu copilă, eu credeam in zana maselutată si imi tot fortam dintii sa cada ca sa primesc bani
Si mai crezi in ea? Ca sa stiu, data viitoare cand îmi zici copila, iti fac eu dintii sa cada.
Astia nu mai cad, poate te musc... mrrrr
Am oase tari, sigur iti cad.
Da eu nu te musc de oase. Dar tu care esti? Cea din oglinda?
Ala e Ruki si e băiat. Si aia nu e oglinda.
Da ce, am zis eu ca te las sa mă musti? Eu vorbeam de faza cu bătaia. Si chiar si asa, la cat de "grasa sunt" tot ti-ar cădea dintii.
Asa deci, esti grasa
Pai da. Abia daca am 43 de kg.
Las' ca-i mai bine asa.
Nu ma plâng. Mă bucur ca sunt slaba. Altele sunt mai mici ca mine si arata de 25 de ani.
Nu stiu... dar nu mai surprins deloc cu poza, parca am mai vazut-o aici pe site la tine, intr-un fel ma asteptam sa arati asa mai "jucausa"
Mă jucausa? Adica nu arat ca un copil. HaHa.
De maine gata cu pozele.
Da,parca fără nebunul cu cutit nu esti tu.
Ala ma reprezinta pe interior fiecare de aici cand isi alege o poza o face cu un motiv, sau cel putin eu.
Da, maimutelul ala te reprezintă foarte bine pe interior.
Asa, asa... mădăreşte-mă.
Ba...ca sa nu mor cum nu sunt.ce înseamnă "madareste-mă"?
Hai, razi de mine.
A mădări=a răsfăța
Ahaaaa...
Si cum te rasfat eu daca iti zic maimutel?
Asa cum te rasfat si eu Lori papusa.
Pacoste ce esti.
Stiu ca ma iubesti
Luativa o camera prombeilor
Si de ce faci asta sa para un lucru rau, faptul ca au un corp mai dezvoltat ca tine?
btw, sapca aia...
Iar aberezi? Ba...ba.
Eu am destule, ea, nu stiu)
Shhh ca si tie iti place
Baaaaa... Vrei cearta a?
La 25 arata de 40. Da nu e treaba mea.
Da...sa mă cert cu lumea.
Eu nu vreau nimic, fata de tine care toti ceri pe aici poze la oameni. esti in calduri sau ce? am vazut ca numai la baieti ceri
Asta? Da, e mai frumos asta ca mine.
Eu, unul, n-am renunțat la ideea să devin pshiholog. Când eram mai mic credeam că taică-miu e agent sub acoperire.