| dance4life a întrebat:

Cand iesim toti la o pizza?

15 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

laughingBuna intrebare.Doar ca va trebui sa rezervam un restaurant intreg. special pentru membrii TPU!big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cand vrei tu.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cand vrei uhappy Eu sunt gata.winking

| Dara a răspuns:

Acum am ajuns de pe drum si mi-e o foame de lup. Ati fost la pizza, mai e si pentru mine vreo bucata?

| ioanaa a răspuns:

Tu cand vrei? happy

| andi a răspuns:

Cand vine iubitul tau din strainatate cu mulkti bani, k la cati suntem aici...big grinbig grinbig grinbig grin, dai si bautura?

| Wtf9000 a răspuns:

Ieri.

| anonim a răspuns:

Ciudata dorinta.mai ai si altele de acelasi gen?big grinbig grin

| hashe86 a răspuns:

Cand reusim sa inchiriem romexpoul!
oricum ideea fetei nu e asa rea, macar cei care sunt din acelasi oras ar putea organiza ceva intruniri locale; cred ca ar fi fain.

| Mo a răspuns:

Inca nu s-a inventat restaurantul sau pizzeria capabila sa ne gazduiasca pe toti! Daca tu gasesti localul, noi venim...doar daca faci cinste!;-))

mlm
| mlm a răspuns:

In primul rand ar trebui sa ne cunoastem cat mai bine, apoi va veni si randul pizzei. Sper ca odata si odata ne vom cunoaste si vom avea ocaziasa ne impartasim gandurile, mai ales prietenilor de pe site.

| bunica a răspuns:

Ne intalnim la Herculane. yoghinii si cei de pe TPU. ei cu spitala si noi cu foamea.

| just.for.you a răspuns:

Kand faci cinste! ne anunti si sigur venim. daca e gratis orikand!laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint cam 7.000 pe forum, unde ar fi suficient loc pentru toti? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care toti ca santem aproape doi, eu si cu tine? mergem cum sa nu. fara obligatii.esti din galati?