| wazza a întrebat:

Cand se zicea ca o sa vina sfarsitul lumii inainte de 21 decembrie 2012, voi credeati ca o sa vina,fiti sinceri,eu nu, daca ar fi venit.ce credeti ca s-ar fi putut intampla si ce ati fi facut?laughing

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu am dormit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sărbătorit Paştele.

| Foxyyyy a răspuns:

Nu credeam, logic.Cica ce am fi facut, am fi murit ce sa facem. straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Foxyyyy):

Oh,god,dar sa va salvati ce ati fi facut daca puteati(nici nu venea sfarsitul lumii si daca venea -imposibil- nici nati fi putut sa va salvati ) dar e asa o intrebare... si e pusa pe T/A

| Foxyyyy a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow,chiar e pusa pe T/A? Merci ca m-ai luminat!

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Sincer, nimic happy, daca ar veni Sfarsitul Lumii, nu m-as agita ca altii big grin, mi-as lua ramas bun de la familie si de la cineva (nu zic cine) happy.

| PŞtefaniaP a răspuns:

Cred. ca ma mutam pe alta planeta si imi luam un bax de hartie igienica cu mine, chips-uri lays si krax. happy

Si sa nu uitam de popcorn. cu cascaval. mi-ar fi prins bine. o bataie intre extraterestrii laughing

Si nu, nu cred in Sfarsitul Lumii happy

| HεεЌεЯε a răspuns:

Eu as fi facut inaine sa vina asta: ingropam calculatorul in pamant si cu un bilet pe el care sa scrie fix asa :
Celor din viitor, v-am lasat ceva, stiu ca o sa va las Poker Face, e un calculator pe care puteti sa va jucati gta IV..gasiti voi electricitate, asa...deci vam lasat si mouse si tastatura ..vedeti sa nu o stricati ca alta nu mai vedeti..sa nu umblati in capacul acela din plastic cu putin fier..ca de acolo merg jocurile...asa,si sa stiti ca net ..vam lasat un stick cu net pe sateliti, intrati pe TPU si sa spuneti cum e in lumea voastra..mult noroc.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns:

Poi s-ar fi intamplat faptul cum ca asadar deci aceasta sirena a societatii, Kintzii ar fi coborat pentru prima oara din Muntele Apuseni si ar fi lasat-o pe Niuntzii sa iasa afara din tufisuri.Dar trista este viata deoarece nu s-a intamplat asta! Niuntzii inca tremura cu paharul de sticla in mana! Iti urez bafta iubito:*:*:*:*.

| knockouuuut a răspuns:

Ce as fi facut? Nimic.

Întrebări similare