| PeAcE a întrebat:

Cand si cum ati descoperit ca Mos Craciun nu exista?hee hee! Doar o curiozitatehappy!

21 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

Aveam 5 ani

pai am stat treaza sa il prind pe mosu' si sa il batlaughing dar l-am vazut pe tatacrying si n-am mai crezutlaughing 0happy

| Aero a răspuns:

Înțeleg... n-a venit niciodată la tine și asta înseamnă că nu există Moș Crăciun? Dar nu știai și tu că nu vine la oricine? Vine doar la copiii merituoși și nu în ultimul rând, la cei care cred în el!
Eu cred că există! Mereu am găsit ceva sub brad!

| pwp a răspuns:

Pe la 9 ani (parca)
nu mai stiu, cred ca mi-au spus parintii!

| kiky278 a răspuns:

Oooo...complicat

eu in fiecare an am vrut sa-l prind.intr-o noapte stiu ca am ous capcana cu o ata...si se pare ca tata a picat in ea! EU am fugit si l-am vazut pe tata. Tin minte ca am plans crezand ca am fost rea si Mosul nu rvea sa vina la mine

| LolNope a răspuns:

Pai eu am mers la o fata mai mare de cat mine cand aveam 3 ani(ea
avea vreo 8) si ii povesteam ce vroiam sa imi aduca Mosul.

Ea atunci mi-a zis ca imi zice un secret dar sa nu mai zic la nimeni(pe atunci l-as fi dat si pe fratemiu sa aud secrete day dreaming) si

Craciunul urmator am vazut ca atunci cand mergeam cu colinda si plecam din casa Mosul venea.

Am fost foarte trista caci nu a avut Craciunul acelasi farmec si cand ma uiitam la desene si il vedeam pe Mosul imi venea sa plang.

| madia a răspuns:

Mos Craciun exista, l-am vazut eu la ProTv phbbbbt.

| AndaWest a răspuns:

Cand i-am auzit pe ai mei ca susoteauwaitingde cadouri

| princessOfcaraibe a răspuns:

Niciodata nuam crezut ca exista.

| Ysha a răspuns:

Pai era un prieten la mine acasa si pe apropia craciunul(aveam vreo 7 ani). noi nu eram 100% siguri ca exista mos craciun fiindca o prietena de-a mea ne-a tot spus ca nu exista ...si asa ca noi doi am inceput sa cotrobaim prin toata casa si am gasit un ceas intr-o cutie de cadou in dulapul cu papuci...si in seara de craciun happy acelasi cadou si sub brad

| Amy a răspuns:

Cand eram micuta...

| RoxAnana a răspuns:

Pai aveam vreo 10 ani...si l-am vazut pe tata la brad si de at e naspa ca nu am mai gasit cadouri sub brad ci mi le dau asacrying

| BlackAngel23 a răspuns:

Cand am gasit din greseala cadouri la ai mei in cameralaughing si fix alea le-am primit de craciun

| Saturday a răspuns:

Pai, mami s-a imbracat in Mos Craciunhee heesi inca mai avea ciorapii pe care i-a avut inainte sa vina "Mosul", iar eu am zis: "Tati, Mos Craciun are ciorapii ca ai lu' mami"...Mami:"Ce? Eu nu sunt mosul!" si s-a dat singura de golrolling on the floor

| Șttefania a răspuns:

Pai a dat criza peste noi si mami si tati mi-au zis ca daca nu era suparata ca nu imi aducea mosu ce ruiam. Dar este oribil.Nu mai e acelasi sentiment...

| LoliTa_7237 a răspuns:

Dl 9 ani de atunci craciunul nu mai are acelasi farmec si as vrea sa mai crd in mosu

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Buna!
Nu mai tin minte exact, eram destul de mica, dar am incercat sa nu accept realitatea pentru a ma bucura de acel sentiment si de accea bucurie de dinaintea venirii Mosuluihee hee

Pa-pa si o seara buna!

| Kqzu97 a răspuns:

Cand mi-a spus verul meu ca, cadoul meu este in dulapul buniciilaughingam mers sa vad daca este adevarat si l-am luat, m-am jucat cu el din 5 in 5 minute si dupa vreo 1 ora le-am spus parintilor ce am gasit laughingCred ca, cand aveam vreo 6-7anihee hee

| cățelușa56 a răspuns:

Eu am alta parere: exista.De ce zic asta? Pai, e simplu:am fost la serbarea de craciun a unei prietene de la dansuri si mosu a venit si barba lui era adevarata si era foarte batran!

| xD101 a răspuns:

Pailaughing cam pe la 6-7 anihappy... obisnuiam sa-i scriu Mosuluilaughing si ii dadeam mamei sa o puna la postahappy decat ca a cam uitat sa o puna si o lasase intr-un buzunar la geaca. Si eu am gasit`o, am intrebat`o de ce nu mi-a pus scrisoarea la posta si atunci mi-a explicat ca Mos Craciun nu existalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam 10 ani. Am vazut parintii alergand cu cadourile prin casa cand eu eram la mine in cameralaughing. Am plans rau de tot.crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand i-am cerut cadou o prietena bisexuala si nu mi-a adus... mi-am dat seama ca partintii se ocupa cu achzitiile dar nu si cu combinatiile ^^