Il duc si-l indop cu paine, il tin intr-o lada pana la Craciun, apoi il tai si il mananc gatit
Ca sa iesi tu in ingers cel mai bine e sa ai la indemana o agrafa de par de genu http://images9.bizoo.eu/......30659.jpg, ii iei vopseau de la un capat, se eventual o asuti oleaca la polizor si eu bagi in picior sau na unde nimeresti sa vezi cum il lineistesti, nu da gres spun sigur
Il bat si cand merge la diriga zic ca nu e adevarat. Si cum toata clasa il uraste spun ca eu zic adevaru
Daca esti la scoala, spune-i daca si-a facut tema si daca nu si-a facut-o ai scapat de el, mereu functioneaza
Ii dau cu matura-n cap (daca sunt de serviciu) si da, am niste colegi foarte enervanti!
Pe ine cand ma supara un coleg il supar si eu zicandu-i ca mama lui a fost prima mea colega de banca, una care nu ma supara deloc
Nu`l baga in seama. fate ca nu auzi ce`ti spune. enerveaza`l. si tu. colega mea e o fitoasa. si moor de nervi cand vad cum face. si incerc sa nu o bag in seama la ce faceee. si merge. daca iti zice ceva. gen.,, ioi sa vezi tu azi am fost cu x si y si x mi`o dat o floare si y o zis ca ma iubeste'' ceva de genu. la jumate cuvantu zici,, NU`MI PAASAA`` FuNDAA?
Pai...ce sa-i fac? astept pauza si in curtea scolii il ud sau il bat.simplu!
Pur si simplu nu il baga in seama, daca vede ca nu te enerveaza el o sa isi deie seama ca e doar un bufon pe langa tine
Ar trebui sa iei niste lectii de gramatica, faci greseli esentiale.
Il ignori daca poti, il enervezi si tu pe el, sau îi dai o replica desteapta cu care sa-i inchizi gura