Apocalipsa zombie vei avea ce sa filmezi decat daca nu esti zombie atunci probabil de snipareste cineva
Cand e Apocalipsa zombie?
Pai in 2025 mai probabil las ne intalnim la mare sti sa avem o panorama frumoasa cand mor toti
Ce tarziu..eu speram sa vina mai repede... Dar e bine si asa
Apocalipsa unicornilor
Matei 24:5-10
"Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!" Şi vor înşela pe mulţi.
Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.
Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.
Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.
Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.
Atunci mulţi vor cădea, se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii."
Matei 24:14
"Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul."
1 Petru 4:7
"Sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi, dar, şi vegheaţi în vederea rugăciunii."
Stefan90 întreabă:
melissa_3397 întreabă:
Silver14 întreabă:
Julyly2089 întreabă: