anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Canti prin casa, sub dus, pe strada, in masina, cand te trezesti, cand faci sex, cand te bati, in timpul orelor, la inmormantare? Chiar daca nu ai voce, iti place la nebunie sa canti? Canti sa iti alungi tristetea sau de plictiseala? Cand e cel mai potrivit moment sa te apuci sa canti in gura mare?

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Te-ai trezit? Canta! Spala-te si. canta, ai necazuri? Canta! Canta si acuuum. Pe coridor, canta! Si la scoala canta! Meri la taranoaia, canta! Canta si pe druuum. Noooi cantam cu drag :" Salalala, salala, vrem sa fie muzical:"Salalalalaaaa"" Noooi cantam voiosi, sanatosi, virtuosi(virtuozi happy ) pentru ca (da da da) sa la la (da da da), Nooooi stim frumos canta! Hai pa pa!

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

În autobuz/tramvai.batting eyelashes

| NoChanceForUs a răspuns:

Eu cânt http://www.youtube.com/watch?v=aLEZunJmyjw când fac sex în locuri publice.

| Vizitiul a răspuns:

C a n ' t e f u l a l a a a?! Le cuprinde pe toate, cu exceptia inmormantarii sau bataii.

| CastraveteMurat a răspuns:

Cânt că așa vrea eu și așa are eu chefu.

| IMC90 a răspuns:

Cand esti beat mort

| oOSaritaOo a răspuns:

Pune-te să cânţi într-un lift şi roagă-i şi pe ceilalţi să cânte cu tine. smug laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se numeste Trivia/Amuzante nu "amuzante". Oricum numai amuzanti nu sunt astia pe aici laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum am putut sa uit, tu esti in frunte cu ei rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nebun la nebun trage, Doamne cum i-ai lasat asa de izbeliste, si cand et gandesti ca astia merg in rai iti vine sa canti a paguba, haaaa, a paguba ai uitat sa mentionezi

| DWDT a răspuns:

Eu cantam cand am citit intrebarea big grin

Întrebări similare