@Arthur - mă iubeşte tot site-ul. Nu ma contrazice nimeni. Nu iau niciodată voturi negative. Nu vrea nimeni să-mi ia locul. Pentru toţi sunt un model de urmat. Dacă plec eu de pe site, pleacă toţi ( la o bere, de bucurie desigur ).
Supara-te pe mine daca ti-e mai bine asa, dar e o vorba cu care eu sunt de acord:
"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people".
Intr-un final, cu totii suntem niste imbecili. Vreau sa vad cine ma contrazice. Pe acela o sa-l numesc "sef de trib".
Dintre utilizatorii care au raspuns pe pagina asta:
Harciog - intrigant, ma forteaza mereu cu enunturile sale sa fac o complexa analiza pentru. a intelege ce doreste sa comunice;
-cu simtul umorului, desi citind si recitindu-i enunturile, ma oboseste si nu-mi mai arde de ras;
-luptator, prefera sa rivalizeze cu babutele fara permis de port ochelari, decat sa-si declare infrangerea in fata cataractei.
Cu simpatie o spun, Harciog.
Arthur - un singur cuvant edificator: modest, ba chiar prea modest pentru. o vita regala. Ave, Arthure!
Bai @Androgin nu vreau "sef de trib" vreau "imbecil sef" adica in tara imbecililor cel mai prost e "imbecil sef". Cred ca nu mai este nevoie sa ma caracterizeze cineva.
@Dudelor, invatati sa treceti peste un vot negativ, si cum ar zice un prieten: LOLINTERNET!
Nu este nevoie de 3 cuvinte este de ajuns unul singur : Fundita!
Cei mai multi raspund doar pentru fundite nu pentru a ajuta!
Pai:
@Paul27: extrem de amuzant (trei cuvinte, asa-i?)
@alessutz11 (adica eu): enervanta, incapatanata, receptiva (se pun si virgulele?)
@Brigaela: inteligenta, folositoare, intelegatoare
Si mai sunt si altii. Asta e categoria pozitiva. Dupa aia mai sunt si fanii lui Justin Bieber. (obsedati, obsedati... si obsedati)
Dar ce e aici, joc de forum?
Pai ma enerveaza faptul ca prea multi utilizatori sunt obsedati de fundite Dupa fiecare raspuns, cat de stupid si nefolositor ar fi, scriu "fundita" insotit de o puzderie de emoticoane "dulci" gen :X si :*. In cel mai rau caz revin dupa cateva raspunsuri si scriu "Fundita?" + aceleasi emoticoane stresante. Sau alti utilizatori care pun intrebari promit fundita si nu o mai dau deloc sau daca tu te chinui sa ii raspunzi si petreci 10 minute scriind raspunsul, primeste fundita un utilizator caruia i-au luat cateva secunde sa scrie un raspuns banal.
Deci cuvintele ar fi "milog", "insistent" si "nedrept".
XD
Derye! Bullsh1t... daca iti lipseste ceva fi mai discret. Cere si ti se va da(peste bot)...
April > modesta, sensibila, culta
Derye! nici nu a trecut mult si ai si inceput sa inveti, vezi ca se poate?
I'll be back!
anonim_4396 întreabă:
PinkkRosee întreabă:
Julyly2089 întreabă: