Acum cu siguranta te-ai facut remarcata...nu te uita directorul cate zile o mai avea , directorul scolii la care am invatat eu a fost profesorul de sport al tatalui meu pe vremea cand era inca un pusti , partea deloc amuzanta e ca tata ii daduse mai demult cu mingea de fotbal in cap, din greseala (cum sa nu) iar acum ne arunca priviri fulgeratoare (mie si lui frati`miu)de fiecare data cand ne vede.Bine,sa lasam prostiile deoparte si sa revenim cu alte prosti Aveam in clasa doi colegi (nu, nu erau doar atati)dar acestia doi ieseau in evidenta, EA amazoana, EL gladiator, ne prezentau in fiecare zi un stil de lupta diferit (adica se bateau intre ei) si era pe bune, nu doar de dragul de a te bate.Iti dai seama ce circ :EL i-ar da un pumn dar nu-l lasa orgoliu (nu loveste o fata, dar fara par in cap o lasa)EA l-ar musca insa ii e frica de pumnul ala, ideea e ca intr-una dintre zile apare directorul exact pe la mijlocul spectacolului, EA printre banci, EL deasupra ei , saracului director ii cazuse tavanul in cap (el credea ca fac altceva )si totusi a avut puterea sa intreba ca se intampla, la care un coleg mai nebun de-al meu ''Se iubesc domn` director, se iubesc'', i-a luat frumusel pe protagonistii filmului "Unde dai si unde crapa'' la el in birou si de aici ni s-a taiat filmul, insa nu s-a schimbat nimic, a doua zi a fost la fel.Majoritatea fazelor amuzante s-au petrecut la scoala.Am avut si eu cateva certuri cu gladiatorul (ii spun asa pentru ca si acum face lupte libere)din fericire nu s-a ajuns niciodata la bataie doar la insulte.Cred ca deja te-ai plictisit (te-nteleg)
La mine cand eram in parc si ma dadeam in leagan.La un moment dat vad in spatele meu un baiat dragut si ma holbez la el cand...imi intra o musca in gura
Cand eram mic alergam pe holu' scolii si m-a pus dracu sa alerg pe langa usi si eu nu stiu de ce am intors capu' si in timpu' asta profa de chimie [acum adjuncta] a deschis usa si am intrat cu capu' in ea si am cazut in cur...
eu eram la ora de sport si trebuia sa sar de pe trambulina peste capra si cand am sarit m-am impiedinat si am sarit in brate la profu de sport
Zâmbărici întreabă:
DaciaRomania întreabă: