anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost ce-a mai penibila chestie pe care a-ti facut-o involuntar in adolescenta si dupa adolescenta?laughing)

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Era un perete de sticla cu usa undeva pe mijloc,pe perete si pe usa erau o gramada de afise, la un moment dat trebuia sa intru inauntru, se reinnoiau buletine acolo si trebuia sa intru exact cand aparea pe un afisaj numarul, din viteza am confundat usa de sticla cu peretele si in loc sa intru pe usa am vrut sa trec direct prin perete, erau acolo cel putin 50 persoane asteptand la buletine, imagineaza-ti cum radeau pe infundate cam-au vazut ca nu am mai nimerit usa si am vrut sa intru direct prin perete

| BSwwatch a răspuns (pentru Felys):

laughing daca era sa asist la o faza ca asta, pai eu radea-m cu gura pina la urechi :rolling on the floor, da e penibil cu atatia oameni martorihappy

| Felys a răspuns (pentru BSwwatch):

Si alta cand am cazut intr-o gaura de canalizare,era zapada si nu s-a vazut ca e gaura si am calcat si evident ca m-am dus cu tot cu zapada in gaura,culmea ca nu puteam nici sa ies ca alunecam pe zapada, norocul meu ca eram cu doi colegi care m-au ajutat, atunci pe moment nu a ras nimeni dar a doua zi toata fabrica radea cu mine in frunte, pana la urma ne-am amuzat cu totii ca nu ma accidentasem si era si haios, eu tin la glume

21 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cand am sarit din tramvai in curba la 40 la ora, si dupa casatoria!

| Ashadow a răspuns:

Mi-am facut cont pe TPU big grin

| Musique a răspuns (pentru Ashadow):

Aș putea spune același lucru.

| Ashadow a răspuns (pentru Musique):

Ce copi cuminte suntem

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Am intrat cu bicicleta intr-un magazin.

| W3R4 a răspuns:

Eram la sfârşitul clasei a 8-a,la festivitatea de premiere.
Eu şi clasa eram sus pe o scenă,aşteptand premiile.
Când mi-a strigat diriginta numele,eu nu ştiu cum am făcut,dar am căzut de pe scenă,în braţele unui profesor! laughing
(ce-i drept,am simţit ceva tare, dar nu mai conteaza)
Era o linişte...iar eu, după ce am văzut unde mă aflu, am strigat tare: "Îîîîuuuuu!"
Evident, toată sala era pe burtă.Dar uite parte bună: am luat premiul 2.winking

| BSwwatch a răspuns (pentru W3R4):

laughing) da... fazele astea in pubic chiar ca sunt de "coma" :rolling on the floor

| W3R4 a răspuns (pentru BSwwatch):

Acum când îmi amintesc, e amuzant, dar atunci îmi venea să urlu de ruşine! crying
Mai ales că am căzut peste un boşorog libidinos! ÎÎÎUUUU!

| Fridăm a răspuns:

Pe moment, doar una îmi vine în minte (mi s-a amintit mult timp după aceea). Nu e cine ştie ce, e de prin clasa a3a, dar chiar nu îmi amintesc altceva acum. Eram în excursie la Peştera Urşilor şi ajunsesem la un moment dat într'un loc mai umed. Trebuia să coborâm nişte trepte, iar eu am rămas în spate, printre ultimii. Am auzit'o pe doamna învăţătoare spunând să avem grijă la scări, căci sunt alunecoase, dar nici nu a apucat să termine, că eu eram deja în fund. Şi mi s'au udat hainele rău de tot. S'au pus colegii pe'un râs, că şi ani mai târziu şi'au amintit şi mi'au amintit de acea fază.laughing

| facepalmlol a răspuns:

Am patit una chiar anul trecut, inainte de vacanta, cand se incheiau mediile.
Eram la ora de biologie.Veselie mare.Pfoai,nu ne asculta, toata clasa facea niste zgomote ciudate de parca te aflai la zoo.
Canda termina profa de incheiat mediile face un fel de clasificare, cred ca sa vada cate medii din fiecare nota sunt.In fine, ajunge la nota 8 si zice:
-Cati dintre voi aveti media opt?
La care eu ridic mana foarte zambitoare si calma, iar profesoara cu niste ochi cat cepele-mi raspunde:
-Ai 8?
Iar eu:
-Da.La mate si chimie.
Toata clasa:"la biologie, baaaaaaa". Colega mea era pe burta toata ora.
Mai era una cand cei de 8-a dadeau simulare indiferent de materia pe care o aveau.Si culmea se nimerisera in clasa cand aveam eu mate.Colegii mei o luasera inainte si nu-mi zisese nimieni nimic, asa ca foarte binedispusa dau buzna peste simularea lor ori cand am dat un sut galetii cu apa in ora de mate.

Răspuns utilizator avertizat
| BSwwatch a răspuns:

Dau eu start-ul, sunt multe chestii penibile pe care le-am facut involuntar in adolescenta, vi-l zic pe cel care ma afecta in ziua aia de nu mai putea-m.Eram in clasa a 8-a, prin toamna, in clasa de vis-a-vis era o fata care-mi place mie mult de ea, eu sufere-am in tacere din a 6-alaughing,de la mine din clasa jumate din baieti erau "topiti "dupa ea,si ma gandea-m eu pai daca de la mine din clasa jumate sunt cu ochii pe ea ca pe "butelie" apoi ce sa mai zic si de alte clase,eu am fost in clasa cu "intretinut-ul admosfere-i,si egoismul din mine inerca sa-i descurajez pe ai mei colegi spunid: ce vedeti ma la ea ca e frumosa da nu asa tarelaughing,pe vremea aceea era cu biletele,asa dade-m eu sms-uti laughing si ai mei colegi tot trimite-u prin colegi bilete fete-i respective si ma uita-m cu groaza cand vedeam ca vin cu el inapoi dar si eu avea-m un ras "demonic in suflet",bucuros ca "sms-ul" n-a fost aprobat de "zana zanelor", eu vorbeam cu ea mult, o face-am sa rada fara sa vreau de multe ori, nimic mai mult, in fine... cum se face ca intr-o zi ne-am nimerit singuri si surprinzator chiar pentru o perioada destul de lunga, aproape toata pauza de 10 min./cred,si in acele zece minute asa as vi vrut da-i smulg un pupic da era prea mare pasu-l,eu abia respiram,emotii nu gluma,si-mi tot repetam in cap: -Monica eu trebuie sa-ti spun ca-mi place de tine,ca un papagal,nu mai auzea-m nimic doar ce-mi repeta-m eu in cap,Mi-am luat inima in dinti sa-i spun si cu vocea tremurata ai zic; Monica uite mie i-mi pla...,(dar in timp ce vorbeam nu stiu din instinct i-mi tineam respiratia, fiind si racit) ma uita-m la ea si cand sa zic place am dat drumu la aer pe naslaughing,cred ca a fost cel mai mare balon de muc pe care l-am facut vreodata:rolling on the floor),si l-am simtit cum s-a spart pe nas,mi-am saltat curu de pe baca si am disparut ca magaru-n ceata,mi-am urat nasu in ziua aia de n-am mai stiut, da niciodata nu le-a zis colegilor mei si la nimeni de intamplare, ea a inteles ce-am vrut sa spun, da din ziua aceea nu am mai indraznit sa ma uit dupa ea, ca ne-am cuplat in calsa a 11-a si radeam amindoi "ca spartii "de incident!laughing

| facepalmlol a răspuns (pentru BSwwatch):

Nu creeeed! laughing))
Balon de muc! rolling on the floor

| BSwwatch a răspuns (pentru facepalmlol):

Si ce maricel era,laughing

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Pai la un spectacol la tv, unde dansam pe fundal cu colegii, unul m-a calcat si a urmat replica mea:

-MIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAUUU! laughing

Funda?

| šïηηεr a răspuns:

Am căzut în căcat... Şi mă scufundam în căcat.

Noroc că m-a salvat cineva, că mă scufundam.

| BSwwatch a răspuns (pentru šïηηεr):

Pacat ca te-a salva, ca nu mai postai acum!

| šïηηεr a răspuns (pentru BSwwatch):

Salvat *.

Ştiu, ştiu, o să zici că nu-ţi merge tasta, abţine-te.

Abţine-te să răspunzi urât. :].

Că nu mai vreau să mă jignească încă un elefănţel.