| Jrroxy a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta intamplare a ta de la scoala? Fundita la cea la care ma tavalesc pe jos de ras!:*

Răspuns Câştigător
| MeNoNヅ a răspuns:

Deci la ora de engleza facem iadul in clasa, iar profu' nu tipa pe noi, nu face nimic. baa si tragem cu bilute intre noi si si in profesor. si intr-o zi ne-am decis toata clasa sa ii facem o farsa. ne-am ascuns toooti in baile de baieti, fete, si am stat. si cand a intrat profu' el a zis "Hello children" si nu era numeeni in clasa! si dintr-o data am intrat cu totii in clasa...rolling on the floor! era sa "trezim" toata scoalaa! daca vrei imi dai funda daca nu vrei nu...

5 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ma fac de rashee hee

| ArcticMonkey a răspuns:

rolling on the floor
profa de informatica a lipsit intr'o zi.si ce s-a gandit fosta invatatoare sa vina sa faca ea ora in locul profei (invatatoarea+informatica=BIG DISASTER).
a intrat in clasa si a inceput sa scrie pe tabla...hmmm laughing
un coleg zice:
-doamna, ati invatat sa scrieti?
-ea razand ironic :da! happy
dar colegu' : -Nu prea cred rolling on the floor)))))
aia s-a enervat si a inceput sa faca k trenul laughing

2.(ce,credeai ca e doar una? laughing )
la ora de civica, profu o asculta pe o colega la lectie si i'a pus o intrebare gen daca ar locui izolata de lume de ce n'ar fi bine
un coleg se ridica si spune:
-Pt ca nu se poate inmulti! rolling on the floor))))))))

3.tot la ora de civica...
profu ne'a zis ca oamenii se diferentiaza prin cultura, sex, infatisare
un coleg a inceput sa rada
altul ii zice: -Nu sex din ala la care te gandesti tu!
ar mai fi...4: la ora de info trebuia sa facem ceva pe calculator si am pus'o pe colega mea de data asta sa faca(eu faceam mereu)
profesoara uimita m'a intrebat de ce nu fac
la care eu : Doamna, azi am "dizabilitati" rolling on the floor))))))

| GabiiHaș a răspuns:

Pai,ora cea mai tare din viata mea, a fost cea de engleza...cand incepe ora,profu,normal ca intra-n clasa si e intampinat in fata de niste colegi,cu paiele-n gura si trageau cu bilute...cea mai tare faza a fost cand a primit o biluta fix pe ochelari(era biluta mea si am dat vina pe o alta fata iar aia s-a ales cu un punct scazut la purtare rolling on the floor ).ba,incepe "ora". intreaba profu ca ce tema am avut,si fetele din prima banca,cum sunt ele mai timide, au vorbit incet dar crezi ca auzea teacher ce ziceau? de parca era iadu in clasa asa urlau baietii.dar nu numai ei, si teacher.normalbig grin.ba ne cearta el cat ne cearta,urla o data la noi, si copii, normal ca nu le pasa.asa am continuat toata ora. zice profu ca sa facem liniste ca e directoarea langa clasa si noi de parca ne-ar pasa.cum se aude clopotelul, auzi zgomotele din iad SI MAI TARE.

cam atat.

si cand scriam propozitia asta, ma gandeam sa-mi dai fundapuppy dog eyes

| SmackER a răspuns:

Intr-o pauza un coleg a prins o musca intr-o punga.Si profa de tehno. era in clasa sa ne explice ceva.Intru eu deodata si tip:"Baaaa, am o musca moarta!".O vad pe aia de tehno si plec repede din cls.Se uita in spate si nu vede decat tabla rolling on the floor

| Andreeavampire a răspuns:

Deci, am gasit pe net un magazin, cu chestii dinaste de facut farse, si am gasit un "excrement", ca sa-i spun frum.Parca era real, si un sprei cu miros urat.hee hee.l-EAM CUMPARAT, SI LEA-AM DUS LA SCOALA.Ne-am pus toti de acord sa nu facem ore ziua aia, am asezat,"obiectul", pe catedra, am am dat cu spre urat mirositor inspre el.
Ghicic, toti profesorii, cand il vedeau, fugeau de mancau pamantu.Nici doamna de serviciu nu l-a luat, insa am facut ore in alta sala.Acolo, ne-am enervat, si am dat prin toate salile goale, inclusiv asta, cu sprei.Asa din 8 ore de curs am facut,... 3, insa le-am petrecut razand.rolling on the floorhee heelaughing