| XBrunetteX a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta intamplare care s-a petrecut la scoala/liceul la care mergeti?

Răspuns Câştigător
| ILoveTacos a răspuns:

Pai,sunt mai multe big grin

-Acum un an, un baiat a spart un geam cazand cu fundul in el laughing

-Profesorul de maematica intarzia, asa ca am inceput toti sa cantam "Un elefant..." Cand am ajuns la 46 a venit, si ne-a intrebat daca nu cumva am gresit cladirea.Ne-a spus ca gradinita era pe partea cealalta a strazii laughing

-Alta data eram la ora de engleza, si un copil forte prost fusese scos la tabla.Noi taceam si radeam de el, asteptand ca profa' (o doamna foarte calma si draguta)sa-l trimita la loc.Ea s-a uiat la el si apoi la tabla, si in linistea aia mormantala din clasa a strigat:
-"Bullsh*t!"
Radeam toti de ne prapadeam de ras laughing

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeam cu baietii in clasa si le ziceam:"Diriginta-mi suge pI_ ca se lasa cu vanatai.M-am saturat de gura ei."
Apoi ea:"Te-ai saturat de gura mea, nu? Of, of, of. Dirginta asta a ta face numai taca taca taca si nu te mai lasa in pace." rolling on the floor)
Cat am mai putut sa rad rolling on the floor))
Bineinteles n-a auzit cand am spus de...Dar exact dupa ce am spus asta atunci a raspunus rolling on the floor)).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am.

| XBrunetteX explică (pentru anonim_4396):

Atunci de ce mai raspunzi la intrebare? straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru XBrunetteX):

În speranţa că poate îmi aduc aminte o întâmplare şi editez răspunsul.

| XBrunetteX explică (pentru anonim_4396):

Atunci puteai sa zici ca nu-ti amintesti nu ca nu ai.

| PotatoMustDie a răspuns:

Mi-a sunat telefonul in ora cu sunetul ala de la Nyan cat.

| Yumeno a răspuns:

Deci..era pauza si 2 colegi se alergau si au dat peste mine de m au dat jos si ca sa nu ma lovesc m am tinut de pantalonii unui baiat si i am dat jos laughing

| AlexNet74 a răspuns:

Azi la saritura cu capra, un coleg GRAS a picat in cap laughing

| thereed a răspuns:

Eheeee, sunt multe... Ultima, ieri, a fost ziua unui coleg. Cat era plecat la tigara baiatu' i-am bagat mana in cutia cu bomboane chokotoff. I-am luat vreo 4, le-am mancat si i-am bagat creta in ambalaj. Am lasat-o asa. Urmatoarea ora, desenul. Se duce colega-miu s-o serveasca pe profa si nimereste bombaona cu creta. "Acest baiat care astazi implineste 17 ani mi-a oferit creta in loc de bomboana". Nu pare cine stie ce da profa e si cam plecata de acasa plus reactia astuia plus colegii a fost fain. E destul de clasica dar asta mi-a venit prima in minte.