Ohooooooo! nu am doar una!
1-intr-o zi, vin eu de la scoala cu 2 colegi.am trecut prin fata unei curti unde se afla un caine huski.si un coleg de-al meu a deschis poarta! am inceput toti 3 sa alergam! pe langa acel huski mai erau inca 2 catei! frate, sa vezi cum alergam! zici ca eram nebuni
2-mergeam eu la scoala...linistita.priveam rasaritul(adica ma uitam in sus). dintr-o data ma opresc si ma uit in jos.NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! calcasem intr-o nevoie de caine si aveam si adidasi noi
3-dadusem drumul la papagalii mei perusi(sunt 2).asa, lea-am dat drumul.am stat vreo jumatate de ora si dupa am zis:,, hai sa ii mai bag si in colivie!"ei erau urcati pe o galerie.si eu neputand sa ajung acolo m-am urcat pe un scaun.ma intind...mai MULT...mai mult si buffffffffffffffffff! am cazut cu tot cu scaun peste mine
4-vara asta mi-am luat eu o rochie.si m-a trimis mama la magazin.bine,merg eu si incepe sa bata vantulbine ca mi-am tinut rochia aia ca daca nu...
5-intr-o dimineata mancam lapte cu cereale in sufragerie in timp ce ma uitam la televizor.eu am doua fotolii unul langa altul.si m-am asezat intr-un fotoliu si am pus cana cu lapte pe manere.mananc eu acolo si eram atenta la televizor.dau cu mana pe langa acea cana si o vars pe mine.
6-eram in kaufland.jos erau niste sticle.nu stiu ce aveau in ele.ma dau eu in spate, mai in spate, din ce in ce mai in spate si daram 2-3 sticlebine ca nu s-au spartca dadeam de belea
7-la scoala, am strgat-o pe profa,, mami" din greseala
8-m-am batut cu un baiat cu scaune la scoala pentru ca ma enervat
9-eram la munte.impreuna cu parintii urcam un munte.eu nu am fost atenta pe unde calc, m-am impiedicat de un pietroi si am cazut
10-intr-o seara.ascultam muzica in casti si geamurile erau deschise.eu nu imi dadeam seama cat de tare cantam si s-a auzit in strada
Păi stai să-ţi povestesc.
Odată am fost într-un loc foarte amuzant şi mi s-a întâmplat o chestie foarte amuzantă, cea mai amuzantă întâmplare de până atunci.
Nu-i aşa că a fost amuzant ce mi s-a întâmplat?
Nu exista asa ceva, fiecare zi din viata mea este cea mai amuzanta intamplare, dar cele mai tari faze sunt atunci cand ma duc cu prietenii in rockoteca(un fel de.), ne facem muci, si dupa o luam razna.
Cand i-am aratat ceva lui fratimiu si el a ras atat de tare incat ca a facut pipi pe covor si eu i-am zis nu pe covor baiat rau. Apoi dupa vreo saptamana ne-am luptat (De obicei ne mai jucam si noi wrestling) cand el era pe capul meu sia amintit de aza aia si a facut dinoou dar pe capul meu
Sa ma descarc pe fata unei femei.
)) Am dat 50 de lei pentru treaba asta, dar a meritat.
Cand eram mai mic tataia avea un grajdi (si acum il mai are)si eu m-am aplecat perte gardul de la porci si am cazut cu capu' in laturi
DaciaRomania întreabă: