Pai eram intr-un magazin si cand sa plates am scos din greseala din buzunarul de la blugi un tampon in loc de bani.
si cele clasice:ma impiedic mereu (mi s-au rupt si o pereche de papuci),torn pe mine apa,suc,ceai,cafea, etc.
si una tare (naspa pentru mine):
eram eu cu mami si fratele meu intr-un autobuz, a oprit vreo 10 minute, era plin de navetisti de la liceu care au coborat din autobuz, si au mers la un magazin.fratele meu,(avea 5 ani)a tras un partz.si un mirooooosss,(era foarte cald, in mijlocul verii).si au inceput sa vina toti in autobuz.eu radeam de numa cand le vedeam expresiile pe fete,si unul s-a uitat foarte urat la mine si au inceput sa bombaneasca cu prietenii lui aratand cu capul spre mine ,ca eram mai aproape, atunci eu, frate-meu si mami am fost pe jos de ras.ne-am dus pe locurile din spate si nu am mai spus nimic tot drumul.
Omg! Ai povestit chestia asta la toate intrebarile cu intamplari funny).
Pai daca ii e lene sa caute? ce sa fac?
Vino la noi in clasa se vezi cum aruncam pe scaune unii dupa altii sau cum ne injuram de ne cacam pe noi! De ex: chiar vineri m-am ascuns in dulap si cand o deschis una dulapu si m-a vazut acolo mai avea putin si facea atac de panica Naspa e ca a fost si dirigu in clasa
Intrebarea a mai fost pusa de enspe mii de ori.Cauta si tu prin cele 25937 de intrebari si caca-te pe tine de ras cat vrei.
Pai,strabunica mea se vaita mereu ca o dor toate cele si imi zicea mie:"o sa mor".ce o sa te faci fara mine iar eu, ii spuneam dar, mori odata ce mai astepti.ea incepea dupa sa arunce cu bastoanele dupa mine.sau,cand alergam m-am impiedicat si am cazut cu fata intr-un c.c.t de vaca.naspa dar totusi
Funda?
Creca ai cazut in propriu' ****... Obsedata de funde.
Nu am ce sa-ti povestesc...toate fazele tari din viata mea le sti dejamai ales pe alea de la scoala
PAI eram intr-o tabara. Fetele in camera fetelor, baietii in camera baietilor. Cand a venit profa sa ne verifice, eu m-am ascuns in dulap, dar dulapul a cazut cu tot cu mine, peste profa...