| iza03zu a întrebat:

Care a fost cea mai amuzanta intamplare si care minciuni spune-ti intr-o zi?:S:S funda:*

Răspuns Câştigător
| Cubulets a răspuns:

Cred ca a fost un moment penibil inainte sa inceapa vara asta
eram pe un damb si vorbeam cu baiatul care imi placea mie
el era jos de pe damb si eu acolo
vorbim noi ce vorbim si pun piciorul mai in fata si cad
eu de obicei cu colegele mele suntem mai nebune si cand obosim ne asezam pe cine stie ce bordura linie de tramvai ma rog
dupa ce am cazut zic eu :
am facut intentionat. ma dor picioarele. ce test greu am avut azi... laughing [ chiar avusem teza la mate norocu meu intr-un fel]

3 răspunsuri:
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand fugaream cu matura pe un coleg.La un moment dat am ajuns la un fel de intersectie a coridorului si colegul acela a luat-o in asa fel incat l-am pierdut din ochi. L-am vazut pe proful de franceza care e ffff tanar si seamana cu colegamiu.Era un pic grabit, iar eu l-am confundat si i-am tras un maturoi in cap de probabil a facut cucuilaughing. Toata lumea de care era de fata a inceput sa rada(inclusiv proful)mai putin eu care ma facusem rosie toatalaughing. Destul de penibil, nu?laughing.

Iar cea mai amuzanta minciuna...thinking Cand i-am spus profei de fizica (,)ca nu am invatat pentru ca s-a luat curentul pe scara pana a2a zi, iar telefonul era descarcat asa ca nu am putut sa pun alarma si sa ma trezesc de dimineata ca sa invatlaughing.

Astea 2 faze nu am sa le uit niciodatalaughing. Sper ca te-am facut sa razi putin. O seara buna!

| dsadasdsada a răspuns:

Nu e amuzant deloc sad a cazut bradul peste mine inalt de 1 m cand puneam globuri in el crying si majoritatea s-au spart...Saubatting eyelashes nu's batausa dar le dau frecu la baieti si dupa mi; o iau rau de tot laughing si...eu nu mint.de cat cand e nevoie.adica cand imi place de cineva laughing

| iza03zu explică:

Acolo la care trebuie sa pun cate scuzati-mabig grin:*