Sa sarut pe cineva pe gura sau sa ma dezbrac de sutien [la provocarea asta am scos sutienul pe sub tricou ] sa spun culoarea de la lenjeria intima sa-i dau numarul de telefon cuiva care nu-l avea sa pup o fata pe gura cam astea sunt cele mai penibile
Pai eram la scoala cu colegii, era in timpul pauzei.
Pai.
Sa latru 10 min ca un caine in continu
Sa sarut primul baiat care intra in clasa la mine
Sa scot 20 de morcovi in fata clasei
Sa'i zic profei de biologie ca'i grasa
Sa merg pe terenul de fotbal si sa zic ca sunt lesbi ( vai a fost cea ma penibila)
Sa' i zic celei mai bune prietene ca'i c***a ( saraca mea prietena)
Cam atat, dar lasa ca ma razbun eu pe ei pentru provocarile aste
Pai eram la scoala cu colegii, era in timpul pauzei.
Pai.
Sa latru 10 min ca un caine in continu
Sa sarut primul baiat care intra in clasa la mine
Sa scot 20 de morcovi in fata clasei
Sa'i zic profei de biologie ca'i grasa
Sa merg pe terenul de fotbal si sa zic ca sunt lesbi ( vai a fost cea ma penibila)
Sa' i zic celei mai bune prietene ca'i c***a ( saraca mea prietena)
Cam atat, dar lasa ca ma razbun eu pe ei pentru provocarile astea
Sa fac "striptis", sa sarut un baiat pe gura(fiind de fata si prietenul meu), sa sarut o fata pe gura, sa ies afara si sa strig: te iubesc x, sa fac cartofi prajiti, sa las un baiat sa ma muste de gat, sa prezint vremea, sa ma sarut 5 minute cu prietenu', sa ies p strada si sa ii spun unui baiat ca e bunoc, si muuulte altele
Sa ma sarut cu un baiat, sa fac stripteas, sa imi torn apa in cap, sa merg pe strada strigand teiubesc de fiecare data cand trcea o fata, sa ma sarut 10 minute cu prietenu meu, sa ling o soseta, sa las un baiat sa ma muste de picior, sa las pe cineva sa imi traga un pumn in rana, sa ma sarut cu o fata si multe alte provocari perverse
Elenna219 întreabă:
Ellenaaa_3207 întreabă:
Pikuu întreabă:
Julyly2089 întreabă: