| ayosmdk a întrebat:

Care a fost cea mai interesanta metoda de a copia pe care ati folosit-o?

Eu dadeam un test de mate si aveam o profesoara tanara si rea care ne spunea : ' Sunt cu ochii pe voi, sa nu care cumva sa incercati sa copiati bla bla bla'
Eu eram in prima banca si am ajuns la un subiect super greu...
Am incercat sa il chem pe colegul de langa mine, sa mai arunc un ochi la vecinu' dar fara niciun rezultat.
Pana la urma m-am enervat si am scos caietul de mate si l-am pus pe banca. S-a uitat profa de vreo cateva ori la mine, eu imi vedeam de treaba mea...
Dintr-o data incepe sa strige :"Ce faci? Incerci sa copiezi? "
M-a trecut un fior pe spate, am inghitit in sec si am tacut. O vad pe profa ca se ridica si o asteptam sa vina la mine. Cand colo, se duce direct la un amarat din ultima banca carea vea un telefon bagat in maneca. ' Credeai ca nu te vad?! '
Am facut o fata gen WTF?! Il vezi pe ala din ultima banca cu un telefon in maneca si eu stau in prima banca cu caietul pe banca?!
laughing) Am luat cea mai mare nota din clasa.
Yeah! Like a boss!

16 răspunsuri:
| Nanami利 a răspuns:

La un test odata, am schimbat foile intre noi si am vazut rezultatele.
Si odata am scris pe guma raspunsurile si i le-am dat colegei de banca, si profa a crezut ca i-o dau ca sa stearga.

| zurick a răspuns:

Deci de aceia cea mai mica nota zici ca e 8.Eu inainte aveam un coleg cam la fel ca mine(eram la mate) si foloseam o ciorna pe care ne ajutam unu pe altu cand dadeam de greu.

| ayosmdk explică (pentru zurick):

Nu chiar... a fost printre singurele dati cand am copiat... Nu prea ma risc straight face

| zurick a răspuns (pentru ayosmdk):

Da,dar te i-ai riscat cel putin odata deci de acum te obisnuiesti.

| zurick a răspuns:

Da acum stiu cum sa copii fara sa se prinda nimeni ca ne-a invatat profu de mate, dar daca copiem la el...(ciudat )

| єχcєєℓ a răspuns:

Eram la ora de chimie. Avem un prof mai bătrânel și îi zicem Tataie.Tot ce zice el e să nu copiem că ne vede că bla bla bla el stă la catedră noi cu caietele pe bănci, în bănci, pe genunchi... uneori ne scoatem telefoanele și trimitem mesaje, alteori striăm prin clasă să ne ajute...cea mai tare materie, iau numai 9 că 10 nu ne dă.

| suităr a răspuns:

Acum vreo 3 saptamani,profa de franceza s-a enervat pe noi la culme si ne-a dat un test din carte,tot in franceza. Fara explicatii fara nimic.
Si am vazut ca se uitau colegii mei in, carte, prin dictionar si am incercat subtil sa deschid o pagina. Avea niste nervi(si tipa la unii mai ''prosti'' care copiau ca noi) de ma treceau fiorii.

Eh, ne-a pus note, dar nu in catalog.AM luat totusi 10 smug

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

În timpul tezei de la mate am schimbat foile cu colega mea. Eu mi-o terminasem pe a mea şi ştiam tot, aşa că i-am făcut şi ei. Proful chiar s-a uitat în foaia noastră şi nu şi-a dat seama.

| W3R4 a răspuns:

Am avut nevoie de:
-o ţiplă (d'aia de dosar)
-4 bolduri
Deci,la noi,băncile sunt praf,iar blatul pe care scriam,puteam să-l ridicăm.
Am luat foaia-copiuţă,am băgat-o în ţiplă,am ridicat blatul băncii,şi am fixat ţipla pe blat,dar cu partea din care poţi scoate foaia în faţă.
Şi, la test când se întorcea doamna, trăgeam de foaie, mă uitam, o băgam la loc.

..sau mai simplu, îi spuneam doamnei că vreau să caut un pix în geantă, şi mă uitam pe caiet. ^^

| Seducatorul a răspuns:

Am atatea metode!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Casti si inregistrezi lectia. Daca ai parul lung si negru ca si mine va merge cu siguranta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am pus copiute in buzunare si am cerut de mai multe ori la baie, avand ca pretext faptul ca imi era foarte rau.

| mariaalessandra a răspuns:

Eu nu am copiat, dar:te prefaci ca scapi pixul pe jos cand nu se uita profesorul si te uiti la vecin.

| XxRoxyxX a răspuns:

Ne-a dat la test la fizica o problema pe care o rezolvasem si in clasa si eu nu stiam sa o rezolv.
Eu : Doamnaaaa, pot sa imi iau o foaie din caiet ca am uitat sa imi iau ciornaa!
Doamna : Bine! happy
Scot caietul, il bag sub banca, ma prefaceam ca dau paginile sa ajung la mijlocul caietului sa rup foaie, dar de fapt eu ma uitam pe problema aia... Dar tot nu am stiut-o straight face... Ehhhh! Macar am incercat! laughing

| yubaretzul a răspuns:

Am scris pe adidas si uneori puneam picior peste picior. Aaaa am scris pe banca si puneam mana pe ce am scris am scrii odata pe catedra dar degeaba ca era prea departe am scris pe jos pe gheozanu logamiu de banca ca e ma idschis la culoare aa....si in rest de pe caiete.La ora de franca am copiat cu cartea deschisa pe bancalaughing))loool profa era cam chioamba.laughing)

| rumble123 a răspuns:

Multe caiete pe banca, scris pe marginea la unu jos formule sau ce-ti trebuie (nu incap multe) da pe mine m-a ajutat sa trec deci e genial laughing