Eh,faze jenantemereu am avut.
insa toate sau inmulti de cand sunt la seral.
prima ar fi.
1.Intra profu de instorie in clasa, na eu in ultima banca concentrat la telefon.
Intreaba el.
"Ce zi e azi, stie cineva?(era ceva cu 23 ianuarie,numai stiu) si eu din ultima banca ma trezesc sa intreb
"E ziua dumneavoastra?" vai,deci sa numai zic ca toti au inceput sa rada.
Sau.
Bunicul meu ajunsese in spital(asta s-a intamplat cand eram copil) si semanam mult cu o fata(ce pot spune) aveam parul lung si na,fizionomia la fel,ziceai ca sunt fata.
Si un medic de acolo ma intreaba" ce esti, fata sau baiat " la care eu ce ii spun "ce crezi ca sunt? "
la care el "Nu stiu, nu am fost la botezu tau "
Dupa care il intreb " ce are bunicu?" la care el "Nu stiu, tu ce crezi ca are?"
La care eu epic " NU stiu, nu am fost cu dumneavoastra cand ati dat doctoratu " mna deci am cam evitat sa mai intru in spitalcateva zile la rand.
A fost jenanta sau amuzanta? ca sa inteleg
Inca mai e si si
Am facut haz de necaz si am si 3 copii
Aoleu Nasol!
De ce si asa plec de acasa dimineata si vin seara
Un motiv pentru care sa nu ma casatoresc niciodata. ramane discutabil Urasc sa stau singura in casa!
pierzi toata viata
Eh. si ce-ai mai putea face cu ea?
Odată m-am suit în caisul vecinului, iar el m-a văzut din casă. Apoi a dat drumul la câine, eu m-am speriat, am căzut iar câinele m-a muşcat de c*r!
Încă mai am urme!
Intr-o zi mergeam pe linga o rascruce, si am vrut sa imi fac cruce si in gind in loc sa spun ce am de spus, dar eu am inceput a numara 1, 2, 3, 4
Misto video-ul, cea mai amuzanta situatie din viata mea e atunci cand am pus picatura pe cleanta de la usa scolii si am vazut profa ca vine si am pus mana pe cleanta... Mda a fost foarte jenant...
Aoleo! Imi aduc aminte cand eram maimica la vreo 5-6 ani. Miam chemat prietena acasa la mine si mama a plecat la piata. Eu am luat o bucata de plastelina alba si am bagat-o in vopsea rosie, si ce zic hai sa o arunc de la balcon. Si ce crezi, cum jos de obicei sum un copac pe o banca stateau niste batranele eu zic hai sa arunc in partea aia. Bun asa totul bine si frumos pana cand vine mama si imi zice ca a vazut-o pe vecina noastra care era rosie la san si sutienu ii era plin de ''sange'' asa credeau ele. Eu in gand ''Aoleo ce am facut i-am data cu plastelina in sutien'' Si mai era si in vopsea rosie. [Si stateam si la etajul 4] Deci frate sa vrei sa nimeresti nu o sa poti
Sau odata tot cu prietena aia, mama era plecata si noua ne era foame. Si zicem ha sa facem ceva de mancare. Neam gandit noi sa facem omleta. Scot eu ouale din frigiter, si daca erau de la tara erau si cateva murdare, eu crezand ca erau stricate, si cum am facut si cu plastelina l-am aruncat de la geam si in 2 minute aud ca suna cineva la sonerie, deschid usa si il vad pe fratimiu plin de ou pe fata. Deci nu mai puteam ma durea burta de cat am ras, biine el ma si batut. Da oricum faza a fost prea tare.
Cred ca ti-ai dat seama ca eu am ceva cu aruncatul pe geam
Julyly2089 întreabă: