Pai cand am plecat de la scoala ( la sfarsitul orelor ) clasa 3 sau a 4 si am stat vreo 2 ore, iar mama a sunat iar eu nu aveam telefonul la mine... s-a speriat rau apoi m-a certat mi-a facut morala 2 ore asa e mama, dar mi-am dat seama ca ceea ce facusem era gresit
Ma certam cu ai mei pe la 16 ani zi de zi in vacanta de vara, ca de ce ajung numai dimineata acasa umblu peste tot zici ca vin la hotel doar sa dorm si sa mananc...Si le-am zis intr-o zi ca plec la munte 3 zile, dar de unde, am stat la o prietena care ramasese singura acasa si statea la o statie de troleu de mine nici pana in ziua de azi ai mei nu stiu ca de fapt am stat la fata aia si nu am fost la munte
Pai dupa ore am ramas cu inca 2 clege la scoala, era iarna super tare ne-am dat pe geata apoi eram ude si am intrat intr-o clasa(aveam cheia de la clasa pentru ca eram sefa clasei) ne-am dezbracat ne-am uscat am ascultat muzica ne schimbasem in echipamentul de la sport, am stat pana la ora 11 la scoala am venit acasa si ai mei m-au intrebat unde am fost, bineinteles le-am zis ca la o colega.Nu voi uita ziua ai, a fost foarte faina!
Pe la 5 ani imi placea sa ma joc pe mobilul tatei. cum intr-o zi n-a vrut sa mi-l dea, l-am luat si nestiind pin-ul am incercat multe parole pana l-am blocat. apoi. "turbasem" si am aruncat tel`ul pe geam . de la etajul 4
n-am mai pupat o luna tv`ul
morala?! "lasati-va copiii sa se joace pe telefonul dvs"
Anul trecut eu cu inca 4 colegi i-am pus profesoarei de biologie guma pe scaun pentru ca ne tinea dupa program [atunci participam la 'sanitarii priceputi':-&]A facut spume profa cand a vazut o guma mareee si albastraaa pe pantaloni
Nu e chiar o nazbatie dar ma rog. Eram odata cu o verisoara la Dealu Lung, unde s-a nascut tata. Am fost in gradina cuiva si am luat un porumb. Apoi l-am spalat pe parul ala al lui cu sapun. Super tare.
Aveam vreo 2 ani si neavand de lucru m-am decis sa verific un video player, pe dinauntru. Dupa cateva minute vin parinti si am avut cea mai buna replica : "Bate-ma cu pantaloni!" xD
P. S Fratele Madalinei
adrykiba întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: