| lucian_5549 a întrebat:

Care a fost cea mai mare suma de bani care ati dat-o unui aurolac (fara sa va para rau:p)?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Mai mult de 10 lei n-am dar.Prefer sa le dau mancare. Mi-aduc aminte ca il liceu, am primit de la colegi un ghiozdan plin cu dulciuri, si cum nu ma omor dupa ele, le-am impartit in metrou la cersetori.La un moment dat, 2 baieti(care nu erau aurolaci sau cersetori) ma intreaba daca nu le dau si lor cevalaughing

10 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Mai mult de 10 lei n-am dat.Prefer sa le dau mancare. Mi-aduc aminte ca il liceu, am primit de la colegi un ghiozdan plin cu dulciuri, si cum nu ma omor dupa ele, le-am impartit in metrou la cersetori.La un moment dat, 2 baieti(care nu erau aurolaci sau cersetori) ma intreaba daca nu le dau si lor ceva

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu dau bani la aurolaci.

| andreutz a răspuns:

500000. dupa bac, eram mult prea fericit happy

pupimik
| pupimik a răspuns:

Nu dau bani la aurolaci.Cand mai vad batrani necajiti... le mai dau cate ceva...in rest.nimic.
Ah! Mai este un nenea pe centru care canta la flaut...mereu ii las cate 1-2 lei cand trec pe langa el.

Bula
| Bula a răspuns:

0 lei!

| cristi a răspuns:

Am dat dar nu la aurolaci.la o batranica amarat.cred ca 5 ron, parca sau 10.eram fericit si de aia laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Le dau de mancare, nu le dau bani ca ai beau.

| kh1ss a răspuns:

Nu dau bani niciodata... daca am un corn, un mar sau ceva la indemana... poate, dar bani ...never

| sergiu2525 a răspuns:

1 leu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea am ocazia sa intalnesc aurolaci.