O groaza ed lucruri amuzante sau intamplat.''O masina din viteza vine,eu acultand muzica neauzindo,m-a stropit toata cu noroi,adica doar intr-o parte,parca eram ying si yang,jumate neagra jumate alba,si am continuat sa tot merg pana am ajuns acasa,lumea se uita la mine,iar eu le zambeam''
''Sau de exemplu azi la scoala beiam apa in timpul orei de religie,si tocmai cand profesoru venise o colega s-a apucat sa zica o prostie si am scuipat apa pe profesor din gura, deoarece izbucnisem in ras, fara sa vreau''(noroc ca e un profesor de treaba si nu mi-a facut nimic
""
Iti zic ceva ce e neplacut dar amuzant cand ma gandesc la el:
Acum câte va zile am pierdut perechea de cercei care mi-a oferit-o prietena mea care a murit acum câți va ani.Am cautat peste tot, până pe la 8 dimineața. Câand m-am dus la școala ( pe drum ) am cazut într-o balta. M-am udat așa ca m-am dus acasă să mă schimb. După jumate de oră am mergeam și am alunecat pe gheața de era să îmi sparg fundul.Am mers mai departe când am ajuns la școala eram în întârziere și au râs toți de mine și baiatul de care îmi place mie.În drum spre casă toată lumea dadea cu bulgări în mine pana când am căzut într-o groapa . Când am ajuns acasă mama m-a certat și m-a bătut.Cand am ieșit afara am cazut și mi-am rupt piciorul.Toată noaptea nu am visat frumos. Am avut coșmaruri multe.
pai acum cand ma gadesc imi vine sa rad...
funta
Am iesit intr-o pauza din scoala sa-mi cumpar de mancare. si am trecut pe la placintarie. era coada cat casa, si am zis ca ma bag asa putin . era in fata mea un domn inaaalt si cu voce groasa. ma bag in fata lui. el nervos " PARDON! ma scuzi!" eu " dada, va scuz! no, o ciocolata calda va rog!"
))
Pai am destul de multe...Dar este una care am publicat-ohttp://www.tpu.ro/......am-la-ora/
ĄŇÐİ întreabă:
Venerabilul întreabă: