| thepynk a întrebat:

Care a fost cel mai amuzant lucru la scoala?

10 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Am udat catalogul cu un pahar de Coca-Cola...
Am izbit o profesoara pe hol (ooppss) Din fericire era o profa de trebuie si nu a facut scandal(era tinerica big grin). oricum am turtit-o rau de tot
Am chiulit de la ora de Geografie (au mai ramas 5-6 in clasa) si ne-am intors in ultimele 5 minute din ora sa ne cerem scuze rolling on the floor
La iesirea din ora i-am batut obrazul profei si i-am zis " ne-ati tinut si in pauza" rolling on the floor)) toata clasa era pe jos de ras
Si mai sunt, dar nu imi aduc aminte pe moment

| Aero a răspuns:

Greva de 3 saptamani din noiembrie 2005! Aaa... da n-a fost la scoala... dar a fost si mai amuzant ca n-a trebuit sa ne mai ducem! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era in pauza dinainte de ora de dirigentie, si dirigu nostru intra mai devreme.Am intrat in clasa si am zis tare "Bagami-as... Buna ziua!"

| Ochiialbastrii a răspuns:

Cand a bagat diriga picioru in galeata din gresealaarolling on the floor clasa era pe jossrolling on the floor)

| Vizitiul a răspuns:

Stefii-Si ce era in galeata, de voi erati pe jos?

| Andutsaa a răspuns:

Pai sunt multelaughing nu pot sa zic una cea mai amuzanta, da` stai sa vedemlaughing

Eram la ora de engleza, cea mai amuzanta profa din scoala si ne povestea despre arabi si nu mai stiu despre ce a venit vorba si ii zice unui coleg razand "Sa`ti fie rusine daca te`ai gandit la ce m`am gandit eu!"laughing...

La ora de romana ne-a zis profa sa ne punem mintea la contributie ca de aia ne-a dat`o statu`laughing

La ziua unei colege i-am cantat "La multi ani"...la 8 dimineatalaughing si zice dirigu` "Asta`i coru` lesinatilor de`a 8-a"laughing

La o ora de tehno 2 colegi se bateau (in gluma, evidentbig grin" si intra profu` si zice "6 profu`laughing, bai daca vrei sa-l bati, bate`l in liniste"laughing

Si multe altelelaughing...

Pussy:*

Răspuns utilizator avertizat
| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Pai...noi suntem abia a 5-a (liceu teologic)
si nu stiu despre ce vorbeam la informatica si numa zice o colega:
-Stiti D-na prof. el e vagabond!
Profa:
-Vai... terminati cu categoriile astea...(zici ca i-o cazut o pisica in fata)
-Care aia despre boschetari!? laughing
Sau cand am blocat carpa de la tabla ce o teava de pe tavan...

| raul_4090 a răspuns:

Cea mai amuzanta si a fost cand i-am rupt pantaloni la doamna de franceza