Veneam de la școală împreună cu o colega, era cam 8 seara. Nu mai era nimeni pe drum. Mergeam noi liniștite si de pe o strada am văzut ca vine spre noi încetișor o femeie. I-am spus colegei sa mergem puțin mai repede pentru ca o stiu pe femeie si are probleme cu capul la propriu. Ea, colega, a zis "Eh, lăsa, ca nu se întâmpla nimic". Am mai mers noi pana in capătul străzii, și când am luat-o pe alta strada, m-am uitat in spate, si i-am spus prietenei mele: "Aaa... Femeia aia inca se mai tine după noi". Am început sa mergem mai repede, iar ea s-a uitat in spate si mi-a spus: " Yooy, fugi, ca alerga spre noi!". M-am speriat in ultimul hal si am alergat amândouă 3 străzi pana la mine acasă si tot drumul ne-am uitat in spate sa vedem daca ne-a pierdut urma.
Sau acum 2 zile, când veneam cu mama din mall. Eram in autobuz si era acolo unul care râdea întruna cu un ras de măgar. Si lângă el era una, care ii tot spune "Așa te-a învățat mama ta mare?" el râdea fara sa spună nimic. Si după au început sa vorbească despre marijuana si ziceau ca ei cultiva marijuana... Când au coborât din autobuz, eu si mama ne uitam speriate una la alta...
La voi radeau ca prostii, eu m-am asezat langa unii care se pupau incontinuu . A trebuit sa tip la ei sa se opreasca si sa se dea la o parte sa pot sa trec.
))
Zi te rog ca Freeak
Zi te rog ca Freeak
Te rog Daisuki.
Pai la mine nu stiu....stai sa ma gandesc...A cant tipam de fapt cantam pe strata la 21:30 si toata lumea se uita ff ciudta la mine si dupa aplaudau am murit de ras:33
A stiu. ma uitam pe geam la ora 3 nopatea si era lumina si am clipit si s-a s-au stins toate luminile XD *spooky*
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: