O singura data pana acum am avut o "prima intalnire ". Restul s-a intamplat incetu` cu incetu` sa ne placem, si asa, cu timpul am devenit mai mult decat amici. Locul era o cafenea si eu nu prea aveam curajul sa intru [ el aflandu-se deja pe acolo ]. M-am plimbat pe acolo, am inconjurat cafeneaua de 2, de 3 ori ori si tot nu intram. [ adevarul este ca nici nu stiam pe unde este intrarea ] Vede ca trece timpul, " ce face fata asta?", iese afara, il zaresc, ma zareste si intru cu emotiile in pantaloni. La usa i-am spus " ai 5 secunde sa ma saruti " si dintr-a 3 eram deja in bratele lui .
Lucrurile astea nu cred ca le voi uita vreosata. La prima intalnire fiecare fata trebuie sa aiba "elementul " ei cu care sa il surprinda, sa se faca placuta.
El imi zicea o gluma iar eu beeam suc m-a facut sa rad si mi-a iesit sucul pe nas de atunci nu m-am mai vazut cu el
Am cazut in fantana artezianavroiam sa ma plimb pe marginea fantanii sh m-am vazut in ea)
mai am unul dar asta` nu e deloc haios, ce mai bine zis banal
ma`m dus la intalnire in pantaloni albi.Am intrat in restaurant, toate bune si frumoase pana in momentul cand m-am ridicat.Pantalonii mei s-au facut din albi rosii.
Nu stiam ce sa-i zic de rusine.
El mi-a dat bluza lui ca sa mi-a pun in jurul mew.
cred ca niciodata nu o sa uit asta~x(.
Julyly2089 întreabă: