| RedBullX a întrebat:

Care a fost cel mai jenant lucru care l-ati spus unui profesor/prieten/colegi etc :3

9 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Îmi pare rău dar mi-am dat drumu...

| Ţepeşu a răspuns:

Dacă laba e un lucru greu pentru el. Vroiam doar să întreb o părere dacă laba e ceva greu în mintea sa, şi ca răspuns am primit un marş la director.

| MyObsession a răspuns:

L-am poreclit pe profu' de religie Attila.Attila înseamnă un om mare.Adică trăsături ca ale unei gorile. Apoi m-am adresat profei mele de engleză cu.'Mami?'

| AlinaaAli a răspuns:

In loc de nume, i-am zis porecla big grin care nu era deloc pe placul lui oh go on

| CastraveteMurat a răspuns:

"Nu mi-am scris tema pentru că mi-a murit pisicasad. " Îți imaginezi ce râs o bufnit în clasă și am început să plâng;(.
*se duce într-un colț*
*începe să țipe:"De cee? Kitty Amazing, de ce te-ai dus?! Ca să mă fac eu de râs la școală? " *

| ZoOzOLe a răspuns:

`domanna povestea de sotu ei care e si miliardar si doctor si...iar in timp ce isi copia lectia de ora trecuta, un coloeg spune : "ete-al dracu', moldovean"

| Prunela a răspuns:

Profa de mate- Ana spune teorema a 2a (ceva cu cercul circumscris)
Si eu foarte serioasa o zic si la sfarsit adaug "De obicei cercul circums se noteaza cu O"
Si toti colegii erau ceva de gen -_- bineinteles. dirigentie din plin urmatoarele zile

| criss99991011 a răspuns:

Eu catre profa: Profa am o intrebare, pot sa vo pun?(am luat-o din PARIU CU VIATA)

| membrunou1 a răspuns:

Ar trebui sa va faceti un prieten imaginar cu care sa va casatoriti decat sa va casatoriti cu un sac de 120 de kg.
In timp ce eram la tabla ma intreaba de ce nu ti-ai facut tema? la care eu in timp ce scriam big grin mi-am rupt mana.
Noua voastra coafura seamana cu cea a lu Moga.
De ce nu ti-ai facut tema pai... am o explicatie foarte buna...caine mi-a mancat-o cum face de la inceput scolii v-am spus ce frumoasa sunteti azi. big grin