Pai,ar fi odata: Mi-a venit sa... urinez, am fugit catre baie, mi-a zis tata sa nu folosesc toaleta ca a dat mama cu solutie, am vrut sa fug dupa casa pentru a ma "elibera" iar in timp ce fugeam afara imi si deschideam cureaua pantalonilor. Bun, ajung in curte cu (,) cureaua desfacuta si...surpriza.Musafiri.
Tipul ala: - Ce faci, tinere? Nu ne-am mai vazut de ceva vreme.
Eu: *continui sa merg dupa casa*.
Tipul: *ma urmareste* - Ce faci, tinere? Uimeste-ma! *voce duioasa si blajina*
Voiam doar sa ma p...sa urinez si nu puteam de tipul ala.
Apropo, poate iti plac si astea (te prinzi tu) :
https://www.facebook.com/andrei.celmare.3/photos_all
In clasa a 3a se scadea nota la purtare? . Hmm, acum [ nu stiu cat timp ], eram la un bar si mi s-a parut ca il vad pe un prieten acolo, m-am asezat la masa am stat cateva minute si ala a zis " Te cunosc? "
.
Pe-a 2-a mi-a cazut un dinte la scoala, cand eram la tabla.
Nu e cine stie ce jenant dar imi venea sa intru in pamant.
Si eu am zis cuvantul asta la scoala ca era intr-un banc cu Bula si era si invatatoarea de fata
Nu mi-a facut nimic
Neaaaaahhh... eram a saptea si m-a prins copiind la romana, mi-a pus nebuna 4 in catalog iar eu am sarit pe geam de la etajul 3, mdaa dar drept intr-un brad sa vezi ce ma cautau profesorii pe jos iar eu nu mai puteam de ras in brad
da si sa vezi ce omor mi-am luat, avea tata niste palmute cat buzduganul cu 3 peceti
a rupt si-o creanga de brad ...asa ca sa am ca cado
Multe multe momente am avut...unu din ele a fost cand am vomitat in a 2 a pe colegu meu de banca.
Păi...
Vorbeam cu exceel pe mess.
el : Hm. Polly (Polly e porecla mea)
eu: nu și tu
el :credeam că-ți place
Eu am ințeles că-mi place de el.
eu : ce? nu, Doamne! am 12 ani nu-mi umbla ochii după băieți
Apoi mi-am dat seama ce-am scris...si-mi venea să mor
Prin clasa a 5-a. Era ora de muzică. Vine una din clasă şi îmi zice ceva. Atunci intrase profa în clasă şi eu am zis " Băi, tu eşti bondă la creier? ". Şi atunci mi-am dat seama că profa de muzică e blondă. ))
Sissy24032 întreabă: