| rockerita39 a întrebat:

Care a fost cel mai jenant moment din viata ta, in care ti-ai fi dorit sa te inghita pamantultongue? Cel mai interesant/amuzant raspuns primeste o funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Cand mama mi-a vorbit despre pubertate in fata colegilor -_-

4 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

Cand s-a apucat profa de bio sa ne vorbeasca despre pubertatea si ciclul mestrual al fetelor"copii la unele fete menstruatia le vine mai repede uite o avem pe colga voastra Luiza[adica eu] ca exemplu..."
Toti colegii se uitau la mine ca la Dumnezo'..._.

| PotcaPădurii a răspuns:

Cand pe la 3 noaptea avem catile in urechi si volumul dat la maxim. Pur si simpu nu mi-am dat seama ca si eu cantam. Penibil...
Dimineata mama m-a salutat simplu:Neata, Fear of the Dark!

| lalalalallll a răspuns:

În clasa a 2-a a venit o profesoară la noi în clasă și când a zis ''Bună ziua'' toți colegii au tăcut din gură. Numai eu am salutat-o, ridicându-mă în picioare, pentru că așa ''mă învățase mămica''. Toți mă priveau suspicios și la un moment dat i-a bufnit pe toți râsul.Mi-era jenă să mă așez înapoi în bancă sad

| NeverAlone a răspuns:

Cand in clasa. a 6-a faceam cu randul sa ne schimbam in ea.Erau baietii, si unul statea la usa (pe dinauntru) si cand cineva deschidea usa, ala se apuca de.nu mai spun.si spunea "vrei sa-l vezi pe billy?" si tot s`a repetat faza asta de vreo 4 ori pana a venit o profa, si ala " vrei sa-l vezi pe billy?" rolling on the floor)