| leafboy a întrebat:

Care a fost cel mai jenant moment din viata voastra? Cel mai jenant moment din viata mea a fost azi. Dupa ce am terminat azi cursurile am convins o colega de facultate pe care am pus ochii de mult sa vina la mine acasa. Dupa ceva timp si cateva pahare de vin am trecut la "actiune". Intre timp prietena mea cu care sunt sau care am fost de un an s-a decis sa imi faca o vizita.
Eu am uitat sa incui usa de la apartament si cand a intrat eu cu cealalta fata eram pe canapea dezbracati. Cand am vazut-o am sarit repede de pe cealalta fatasi m-am imbracat la fel a facut si ea.Prietena mea sau fosta mea prietena a inceput sa planga si a fugit. In acel moment m-am simtit penibil.acum nu stiu cum sa mai dau ochii cu ea, dar macar am ramas cu cealalta fata care spre surprinderea mea s-a amuzat de acel moment, si am continuat ce am inceput.

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Eh, nu va luati de el. Poate nu simte nimic pentru tipa aia, poate si ea a avut o vina in relatie, poate o fi si el de vina, etc!

Deci, la fel. Tot azi! Un coleg a zis ceva de genu la tehnologie de "Grasimea mea" fiind mai grasuta, el a inceput sa zica, sa abereze, etc. si a ras toata clasa de mine! Formidable! oh go on
Eh, oamenii...

9 răspunsuri:
| Cookiee9712 a răspuns:

Pffff...

nici nu vreau sa`mi imaginez ce e in sufletul foste tale iubite acumhappy

il locul ei va dadeam kp in kp pe aman2laughing)))) fara suparare:*

| saymoon a răspuns:

Ce tambalau faceam eu daca eram in locul ei, se pare ca fosta ta prietena chiar te iubeste, habar n ai ce ai pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urat din parte ta.foarte urat chiar...eu sunt fata si stiu ce a simtit ea. a durut o enorm.cat despre fata care a trecut din nou "la actiune" se vede cat de depravata e din cate ai spus.Eu in locul prietenei tale nici nu m as mai uita la tine, si daca ai forta nota ti as da si una intre felinare, scuze daca te am jignit cu ceva dar asta este adevarul d. p. m. v happy

sanatate!

| tarziu a răspuns:

Prietena sau fosta prietena? Mai erati impreuna sau nu?

| SiMpLa a răspuns:

Nu stiu care a fost cel mai jenant moment din viata mea dar am avut un vis foarte jenant.Se facea ca eram la scoala iar toti colegii mei erau in pauza iar eu eram dezbracata complet si toti radeau de mine... fugeam disperata pe colidor iar ei dupa mine rolling on the floor

| leafboy explică:

Am spus fosta, pentru ca dupa ce m-a prins cu aia ne-am despartit.

| ѕα∂ gιяℓ a răspuns:

Lol.saraca.sunt fata, voi nu intelegeti nimicoh go on. fara suparare.saraca.cred ca acum plange, despresiismug.:-

| tarziu a răspuns:

Ouch! Asta da palma de la viata pentru saraca fata!

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pfff cred ca ai ales fata gresita, cred ca fosta te iubea mai multthinking