Imi amintesc ca am fost invitat la film de niste prietene iar eu l-am zis ca sunt bolnav.Eram intr-un restaurant iar ele se uitau la mine)
Atunci când toţi aşazişii mei prieteni din parcare s-au întors majoritatea împotriva mea şi au început să răspândească zvonuri tâmpite peste tot.
Iar acum tot ei se plâng că de ce nu mai stau cu ei.
*** logic.
Cred ca stiu ce va spune exceel.
A fost victima la "iepureala"
etc.
Eu am cazut intr-un vulcan la *****l ala de Vulcanii Noroiosi.
Bine, pana la urma nu e asa o mare chestie si se putea intampla oricui. Intr-o zi am intrat in baie sa fac dus si mi-am dat seama ca am uitat sa iau ceva din camera. Cum eram singur acasa, nu m-am mai imbracat ca sa ma duc pana in camera mea. Numai ca exact cand mergeam pe culoar ca sa intru iar in baie a aparut mama cu doua colege de ale ei. Eu stiam ca o sa se intoarca mai tarziu acasa, dar am avut ghinion. Nici nu mai stiam cum sa fac ca sa ma teleportez de acolo
Nu am avut un ''cel mai penibil'', dar cel mai recent a fost acum câteva zile, când a trebuit să ducem cadouri profesorilor. La al doilea pe care l'am dus, mi s-a spus că trebuie să'l dau profei de desen... ajung la ea, bag un text elaborat şi sentimentalist la care m-am gândit tot drumul, şi când termin, zice:
'' - Mulţumesc, dar am primit deja un cadou de la clasa voastră. ''
)
Am promis ca zic si eu... M-a mancat limba AOLEEUU
Eu sunt la dansuri si de multe ori la spectacole nu avem un loc separat in care sa ne schimbam ( fete la fete, baieti la baieti ). Eram intr-o mare graba sa ma schimb si trebuia sa ma schimb de absolut tot costumul ( + bustiera ) si nu mi-am dat seama ca eram langa doi baieti, unul de aceeasi varsta cu mine si unul de 17 ani. Eram acolo... cu totul la vedere si aia se uitau la mine ) Pe urma m-am intors cu fata la ei, mi-am dat seama, ei tot se uitau, m-am intors cu spatele si am urlat de m-am auzit pana pe scena.Da' nu mi-a dat prin cap ca daca ma intorc cu fata la ei ma pot vedea
Eram micaaaaa... vara trecuta
)
Asta chiar e nasoală...le'ai oferit un cadru p0rno pe gratis.
Un coleg a intrat prin efracție la mine acasă și m-a văzut dansân gol gangnam style
Am intrat intr-o masina straina, si cand a venit proprietarul statea si se uita la mine ca la extraterestrii.
~(●.●)...тαηуσσтzα..... întreabă:
HellGirl4EverInHell întreabă:
Venerabilul întreabă: