Asta numest tu penibil? Asta e noroc chior
Ar fi fost daca fata era cu 10 ani mai mare, eu eram cu pantaloni in vine o iesit urland din baie
AM crezut ca poate era vreo bunaciune!
A cazut un gandac in berea mea si-am baut cu tot cu gandac!
Asta chiar e adevarata!
Stiu ca t-i-am copiato
1) ti-am copiat-o*
2) De ce ai facut asta?
Stiu ca tiam copiato, am facut-o intentionat pentru ca am vazut-o printre cele mai populare si e o chestiune de noroc nu de intrebare, asa ca am facut experimentul asta
Am scris mai jos
Scuze dar am scris de douo ori pentru ca am crezut prima oara ca nu s-a postat.
Puteai sa faci experimentul asta pe alta intrebare de-acolo. Daca mi le mai copiati mult, n-o sa mai fiu unica, o sa fiu la fel ca voi. Si nu depinde de noroc, depinde de cine intreaba.
Asta n-are niciun sens daca te gandesti bine...
Ce nu are niciun sens?
In orice caz a fost o intrebare amuzanta
Nu schimba subiectul! Raspunde-mi la intrebare.
T-i-am raspuns
Ti-am raspuns*(scuze, n-am mai rezistat)
Tot n-am inteles, dar, ma rog.
Pai exact asa am vrut sa scriu, dar eu scriu fara sa ma uit la tastatura si uneori gresesc din punct de vedere gramatical
Si daca nu te uiti, ar putea iesi unele cuvinte ''patate''! (stii la ce ma refer)
daa
Ti s-a intamplat vreodata?
Da,tot pe siteul asta, m-au reclamat...
Sti tu cand incepe noul sezon xFACTOR?
Imi dai link-ul?
Cu ce?
Cu acel cuvant ''patat''.
Nu, habar n-am, scuze.
N-am cum s-al gasesc acum pentru ca eu am pus aproape 100 de intrebari si ar dura o gramada...
Pentru mine?!
S-a terminat vacanta aproape
Eram cu niste prieteni si faceam cocurs de scuipat (scarbos avand in vedere ca eram fete) si cand a venit randul meu am scuipat un caine intre ohii, iar vecinii mei stateau si se uitau de pe geam
Aduceam gustarea in clasa, eram in a 4, si m-am impiedicat de ceva astfel am cazut cu fata in lapte si s-a spart.
~(●.●)...тαηуσσтzα..... întreabă:
HellGirl4EverInHell întreabă: