În clasa a 3-a jucam când ploua în curtea școlii cu pietrele(făceam broscuțe)o piatră de-a mea a aterizat în capu unui colg și baltăăă de sânge.Mami meu a aflat și a venit la școală și a început să-mi dea palme(Și toți colegii mei au râs)era penibil pentru mine atunc.
Serios?
Dap,asta se intampla cand Asphalt 7 costa...
Ma gandeam la nivel dar e bun si asa
A,da,nivelul,dăă,pai da, ma plictiseam si am zis sa vad care-i maximul
))lol eu sunt abia la 35
Nasol,pai bafta cu crescutul (mda ce sa zic si eu )
Azi ne jucam handbal la ora de sport cu clasa a 5-a.(fete contra fete).Eu sunt portar de rezerva a clasei mele, asa ca stateam langa poarta in caz ca se accidenta.A venit una dintr-a 5-a si a aruncat la poarta.Instincul de portar m-a facut sa apar, chiar daca nu eram eu portarul ( ca si cum ar fi 2 portari). Apoi a 5-a a batut penalty si am luat un gol...imi venea sa bat campii!
Cam atat
Păi,eram la o piesă de teatru la şcoală.
(clasa a 6-a)
Era o piesă de Crăciun,în care eu eram Fecioara Maria.
În fine, mai pe scurt, atunci când trebuia să-mi spun replica (eram la microfon), un băiat, care era la ceva distanţă de mine, începe să mă strige ca apucatu':
-Vera! ...Veeeeeeera! Veraaaa!
Până la urmă am cedat nervos, şi strig eu la ăla, la microfon:
-Ce vrei mă handicapatule!?
...lumea din sală a rămas aşa: O_O
Iar eu am uitat replicile.
De ruşine,am vrut să plec de pe scenă, dar m-am împiedicat de cortină, care a căzut nu numai peste mine, ci şi peste bastarzii ceilalţi.
La final, după ce m-am ridicat de jos, după ce mi-au pârâit toate oasele...am fugit acasă.
The End.
Atunci cand am acceptat sa ma joc adevar si provocare cu 3 fete si 9 baieti...
Am facut o excursie la Vulcanii Noroiosi... La-la-la-la-la-la!
Si am cazut intr-un vulcan. Am mers in chiloti si tricou pana la iesire... si un coleg imi poza fundul.
Nerușinatul!
Cand m-a enervat un coleg si am vrut sa ii dau **** dar o profesoara a trecut pe langa mine chiar in acel moment, s-a intor si m-a certat.A fost urat!
Am mers sa cant la un muzeu cu flautul si aveam pantofi cu toc Si era parchet alunecos si ma ridic eu mandra si cand peste scaune mai ales ca aveam rochie cu volane
Un coleg mi-a pus un vierme in cap.Eu nu l-am vazut dar l-a vazut o fata si toata clasa a ras de mine.