| 334499 a întrebat:

Care a fost cel mai prost film vazut de tine de pana acum?
Dar cel mai bun?

Răspuns Câştigător
| dtte a răspuns:

Ce-mi vine in minte acum:cel mai prost "Scary movie 1"(nici ala intreg) iar cel mai bun, la care am ras cu lacrimi si fiindca imi plac comediile,"The Hangover-Marea mahmureala"!

17 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Filme urate nu am vazut ca nu ma uit la cele ''urate''(inainte de a ma uita la un film ma documentez despre el vad un triler, etc) Cel mai bun film dupa parerea mea ar fi Ghost(gen SF) mie imi place fff mult!

| Aero a răspuns:

Ciudat mai razi ellahee hee oricum mie mi-au placut toate SM-urile. Aaa si nu stiu filme proaste, pentru ca aleg bine dinainte la ce ma uit.

| cristi202 a răspuns:

Cel mai prost nic nu mai stiu, a fost atit de prost incit l-am uitat (si am o memorie bunicica)
Cel mai bun: "Gladiator" cu Russell Crowe. Cred ca l-am vazut de vreo 5 ori cu totul, si de multe alte ori doar secvente.

| Razvan a răspuns:

In viata mea pamanteasca n-am vazut film mai prost ca Avatar(mila cu stupiziilaughing)Am adormit pe la jumatatea filmului si m-am trezit pe la final cand vecinul de langa mine plangea de zorlaughing
Cel mai bun film.Straniul caz al lui Benjamin Buttonbig grin

| Betty a răspuns:

Hmm, mi-a placut mult avatar si 2012:X

| madalicious a răspuns:

Cel mai urat film vazut de mine este Avatar straight face iar cel mai bun este Drag me to hell.happy

| Pho3nix a răspuns:

Hmm, nu mai stiu care a fost cel mai prost film vazut.
Filme bune am vazut mai multe (care mi-au placut mult).
Momentan Avatar imi vine in minte. E unul dintre cele mai bune.

| Annitu a răspuns:

Nu mai ştiu cum se numea.era unu cu un homosexuallaughing

| Klara a răspuns:

Cel mai tampit film - Mama mia.

| blaksoul12 a răspuns:

The worst=nu am
the best=The secret e documentar chiar m-a ajutat in viata reala

| anca_7959 a răspuns:

Cel mai prost pentru mine a fost unul "Mortuary", cred. Nu i-am retinut bine numele, dar chiar nu mi-a placut. Nici "Dead Mary" nu mi-a placut deloc. Cele mai bune au fost "Raise your voice", "Freaky Friday", "The Unborn" si "Twilight". Nu stiu ce as alege dintre ele.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai urat Scary Movie
Cel mai bun Avatar
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e place cel mai mult cu malyi crush cel mai mare comedie si cel mai mare srtar din lume cine place de ia scrie ca vin si citesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MacGruber[2010]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun a fost "titanic "si "the vampire diaries"iar cel mai prost"mama mia"si sillent hill 2

| Rainbow FisH a răspuns:

Cel mai urat film vazut e : "jumper " adica plictisitor si fara de nici un inteles
si cel mai frumos a fost Dirty Dancing (1986)

Întrebări similare