Ce-mi vine in minte acum:cel mai prost "Scary movie 1"(nici ala intreg) iar cel mai bun, la care am ras cu lacrimi si fiindca imi plac comediile,"The Hangover-Marea mahmureala"!
Filme urate nu am vazut ca nu ma uit la cele ''urate''(inainte de a ma uita la un film ma documentez despre el vad un triler, etc) Cel mai bun film dupa parerea mea ar fi Ghost(gen SF) mie imi place fff mult!
Ciudat mai razi ella oricum mie mi-au placut toate SM-urile. Aaa si nu stiu filme proaste, pentru ca aleg bine dinainte la ce ma uit.
Cel mai prost nic nu mai stiu, a fost atit de prost incit l-am uitat (si am o memorie bunicica)
Cel mai bun: "Gladiator" cu Russell Crowe. Cred ca l-am vazut de vreo 5 ori cu totul, si de multe alte ori doar secvente.
In viata mea pamanteasca n-am vazut film mai prost ca Avatar(mila cu stupizii)Am adormit pe la jumatatea filmului si m-am trezit pe la final cand vecinul de langa mine plangea de zor
Cel mai bun film.Straniul caz al lui Benjamin Button
Cel mai urat film vazut de mine este Avatar iar cel mai bun este Drag me to hell.
Hmm, nu mai stiu care a fost cel mai prost film vazut.
Filme bune am vazut mai multe (care mi-au placut mult).
Momentan Avatar imi vine in minte. E unul dintre cele mai bune.
The worst=nu am
the best=The secret e documentar chiar m-a ajutat in viata reala
Cel mai prost pentru mine a fost unul "Mortuary", cred. Nu i-am retinut bine numele, dar chiar nu mi-a placut. Nici "Dead Mary" nu mi-a placut deloc. Cele mai bune au fost "Raise your voice", "Freaky Friday", "The Unborn" si "Twilight". Nu stiu ce as alege dintre ele.
Cel mai urat film vazut e : "jumper " adica plictisitor si fara de nici un inteles
si cel mai frumos a fost Dirty Dancing (1986)
maryyyaaa întreabă:
night_crawler întreabă:
Julyly2089 întreabă: