Un coleg era prin zona, prietena mea era pe luna, una pe marte, unu in lume, profa de mate in sicriu etc...
''sa moara dusmanii mei '' sau ''traitar familia'' sau jucam adevar si provocare si una a scris la status ''sunt leesbiana''
Bună.
Pe primul loc s-ar afla „Caut prietenă! Vă rog, sunt disperaat!"
Pe locul doi „ Mi-a șoptit o păsărică că dacă auzi păsărele ești nebun. O credeți? Că eu nu."
Iar pe locul trei „Dacă primesc 5 buzz-uri, voi pune la avatar o poză cu mine goală".
Și multe altele dar sunt prea stupide. x_X
Pa, pa.
"Utilizatorul messenger-ului nu este momentan disponibil. Vă rugăm daţi un mesaj alături de BUZZ-ul dat de dumneavoastră. Vă mulţumim!".
Eu am scris la status ca sunt un cartof mare (Nu intreba).
Aaa.
" brb, ma pis/cac"
"mi-ai luat inima cu tine in sicriu"
Si multe alte penibilitati.
Pa-pa
Vazand raspunsurile celorlalti trag concluzica ca fiecare utilizator de Ymess are cel putin un retard in lista. Si in afara subiectului, de ce ti-ai pus "gunoiera" ca username?
Sau mai era :
Hoit*radioactiv*rahat*parabolic
si
Intr-o zi mi-ai daruit un cur de mar. Eram doi copii si aveam un cur de mar
Pai una avea la poza la avatar fara pantaloni, si in patru labe, iar la status scria "te iubesc tati" wtf?
Mai era si una care mi-a dat add din greseala cu un status gen "Sunt o pitipoanca de clasa a5-a!"
Woah, tocmai cotrobăiam prin întrebările de pe categoria asta, alea mai vechi, bineînţeles, şi dau de o întrebare pe care sunt sigură că eu am pus-o, adică asta Dar faza este că numai de tine dădeam prin vremurile alea de februarie 2013 :3
UUUUite daca pun soricelul pe numele tau apare un dreptunghiulet portocaliu enervant :0
Păi Alexandra a făcut inovaţii pe site-ul ăsta... Ia să vezi că-s pe locul 3 în topul săptămânii: www.tpu.ro/useri/topul-saptamanii/ Şi pe locul 13 în topul lunii: www.tpu.ro/useri/topul-lunii/
Wow, am 8 funde pe categoria asta...
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: