Cred ca aveam 2-3 ani cand am plimbat un pui de gaina intr-o galeata de tabla (fat-fat) pana l-am omorat.
Am luat puiul de găină în casă şi l-am arătat la web unui prieten. Apoi am dormit cu el în pat
Mi-e dor de Piu, de ce a trebuit să moară? De ce? De ce?
L-am luat pe Mustaţă să-i fac baie în cadă. Pâna aici totul bine. Ce nu ştiam eu era faptul că apa era fierbinte la maxim...şi când am dat drumul la apă, mi-a tras o lăbuţă peste ochi! (dacă zic labă, voi perverşilor vă gândiţi la altele ) Cea mai mare greşeală a vieţii mele.
Hă hă să vezi ce a făcut un coleg pe nume Chițan! L-am găsit în clasă cu un melc de bancă botezat "Melcosu"
Când l-am întrebat ce face cu el a zis că l-a găsit pe drum.Și cum dracu se târa acolo pe bancă a făcut ditamai cleiul, iar în pauză colegii i l-au băgat în chiloți și l-a cam pierdut
A 2a zi a venit cu unul de 2 ori mai mare și l-a pus în dulap și făcea tumbe
A 3a zi a venit cu un pui de cioară...cât 2 palme, iar diriga l-a pus să-l arunce pe geam...
Zoofilule
Cu ce animal?
Cu o raţă.
Îmî aduce aminte de Crucified...
Mi-am invatat cainele sa fuga dupa pietre(daca le aruncam) le rodea si efectiv le spargea in doua, l-am invatat sa faca tumbe, si il plateam cu graunte, l-am invatat sa manance mere, eu mancam jumatate, el jumatate.
Am luat pisica, am tinut-o in podul palmelor cu capul in jos(ea, nu eu) si am alergat cu ea prin toata casa, facand ca avionul
RobYnReloaded întreabă:
Julyly2089 întreabă: