Prezervative. Mai bine folosesc un ciorap pufos de-a lu alina decât anvelopele alea care derapează.
Pe niste sosetute pufoase, mi-am luat 5 perechi, de o luna cred, si 4 le am inca, noi, si am dat si 8 lei pe pereche
O telecomanda universala. Cea mai tampita chestie cumparata de mine. Pe locul doi cred ca s-ar situa o sticla de,, Saniuta". Otrava comcercializata.
-Pe o ciocolata calda la Boromir[jumate era frisca Hulala]
-Pe jumatatea de haine din dulap pe care nu le-am purtat vreodata.
-Pe caiete studentesti cu spira care s-au facut pliabile in rucsac:@
-Pe 10 creioane pe care le am de 2 sau 3 ani, nefolosite.
-Pe colectia de carti Jules Verne de la Adevarul, pe care nu le voi citi vreodata.
-Un set de 120 de elastice de par dintre care au mai ramas 10, restul sunt sub pat.
Si multe altele...
Postulez ca nu exista lucru tampit de cheltuit banii.toti care au raspuns nu iau in calcul ceva. hai sa luam un exemplu concret:de ex eu zic ca lucrul tampit pe care cheltui banii e hartia igienica, ca doar o manjesc cu ceva si o mai si arunc in vc dup-aia.In respunsul asta eu nu iau in calcul ca daca nu as da banii pe hartie m-as sterge cu mana, si asta ar fi chestia cu adevarat tampita din partea mea.la fel cum eu nu am luat in calcul faza cu stersul cu mana, la fel nu a luat in calcul nici tipul care zice ca si-a luat inca o tableta faptul ca i-a fost eliberat un hormon de placere care l-a adus mai aproape de Dumnezeu cand a facut asta aka placere. la fel e cu toti ceilalti care au raspuns cate ceva.
Am mai multe:
1. Internetul asta 1milion/luna pentru doar 10kb/sec doawnload si 0. 01kb/sec upload
2. Chiar daca nu fumez ar fi tigarile ceva nefolositor (un fel dai foc la bani)
gatablog întreabă:
Julyly2089 întreabă: