anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai umilitor moment din toată viaţa voastră? >3<

14 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Bă. Eu nu mă umilesc. Eu umilesc pe alţii. Sau alţii se umilesc între ei.
Câţiva băieţi şi-au dat drumul în kebab-ul uneia...şi aia a mâncat, crezând că-i maioneză. Greţos

| anonim_4396 explică (pentru AikkoxD):

WTF?!

Dar poate aia era obişnuită...

| Furculingură a răspuns:

Astăzi mă prosteam cu o colegă. Am zis să vorbim în engleză toată ziua.
Eu : Încep eu!
Ea : Bine... hai.
Eu : F*ck you!
Şi am continuat aşa, iar la un moment dat am ţipat în gura mare " F*cking b*tch! ". Fix în acel moment intrase profa de engleză pe uşă, pentru că aveam engleza.
Profa era ceva de genul " o.o ". Iar eu eram ceva de genul " x_x ".

| positivity a răspuns:

M-am făcut de râs în fața întregii clase, doar pentru că un nătărău s-a gândit să-mi pună piedică.
Şi nu doar că m-am făcut de râs, dar m-am şi rănit foarte rău.

| єχcєєℓ a răspuns:

Când m-am născut.Cine știe câți se holbau la mine și cine știe câți mă tot pălmuiau peste fund? Cine știe ce asistentă mi-a făcut injecții? Asta da umilire...

| suităr a răspuns:

Paaai...ma trecuse diriga la tabla la matematica.Si era un exercitiu greu cu x,y, z, a, b, c si fractii( iti imaginezi).Eu nu prea tolerez algebra si am inceput sa amestec ce stiam.Eh,dar la 2 secunde ma corecta profa si mie imi tremura mana de abia puteam scria pe tabla.Ce mai, aproape lesinam de frica(caci eu de obicei am note bune) pana ce mi-a zis: Sterge de-acolo...ce ai facut tu acolo ii de nota 2! (toti colegii: o sa-i puna 2 Olimpiei! aoleo! Si mi-am revenit in fire intr-un tarziu.

Sau anul trecut faceam mate cu altcieva.Si o prietena mi-a cerut caietul sa scrie tema caci a uitat sa si-o faca.In pauza a m-a parat un ghiaur si zice altul: Dom'profesor ati zis ca puneti 3 daca dam tema la copiat!

Eu, din impuls am ragut : Nuuu...aghahaha( plangeam tare sa m-auda si surdul)Dar pana la urma nu mi-a pus.big grin

| MaryWhiteRose a răspuns (pentru suităr):

Olimpia? Joci cumva transformice? Daca da, cred ca te-am vazut o data thinking

| suităr a răspuns (pentru MaryWhiteRose):

Nu joc happy

| W3R4 a răspuns:

Eram la teatru, jucam într-o scenetă, şi mi-am uitat replicile. (emoţiile dom'ne!)
Dar cum un ghinion nu vine niciodată singur, m-am înpiedicat şi de cortină, şi mi-am mai rupt şi oasele...nu-ţi dai seama ce moment de Stand-Up-comedy am făcut! laughing

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Cand vin parintii dupa mine la scoala, asta e umilinta mea...

| Bia001 a răspuns:

Cand a venit mama sa ma ia de la scoala si a luat si cainele care s-a pisat pe piciorul unui om de acolo

| MaryWhiteRose a răspuns:

Cand am cazut imbracata in apa si o lebada a ras de mine...

| ImLucifersBelovedSexlessOffspring a răspuns:

Am rămas în sutien în faţa clasei.

| ClassyAsFuck a răspuns:

Cand am jucat adevăr sau provocare si am fost provocat s-o intreb pe profa de engleza cum se traduc cuvintele:
Gheata Ceai Picior
Ice Tea Foot
Ais Ti ***(ai sti ***)laughing)))

Întrebări similare