Parcă Anarchy. Mi-am făcut contul fix de ziua lui Iohannis cu toate că nici nu auzisem de el pe atunci. Nici nu mai țin minte detalii. La început nici nu îmi păsa de useri, dar răspundeam de dragul discuției și ca să ajut noobii, vorba vine.
1. TuDorEL96. Eram mic și prost pe atunci, contul mi l-am facut acum vreo 5 ani parcă.
2. Cred că pe la Dragoste&Sex, unde am și rămas.
3. M-am înțeles cu toată lumea, nu-mi amintesc să mă fi contrazis cu cineva. Mă refer la ceva real, nu la glume pe T/A.
4. Pentru că cu cea dreaptă ai făcut prostii. (Ai scris la matematică)
Da nu scriu niciodata la mate.
Aveai 13? Erai copil mic...mic.
lol imi amintesc de tine
primul nu mi-l amintesc, dar tin minte al doilea si al treilea. asta pe care il am acum e al 4lea
pai cu ashadow mai vorbeam. oh, si crucified. erau de treaba
nu mai stiu cu cine m-am contrazic, dar au fost destuuui. mai ales in ultimul timp. ma-ntreb de ce?!?!
eu scriu cu ambele
Cine ma? Asheadau de treaba? hah..hai ca am trait sa o aud si p'asta. Auzi si tu...strumful ala.
haha da airanmeidan how u b so funny
Ce?
i cri evritiem
Uai?
bcas i haev dpresion
Eu nu-mi amintesc de tine, Anca
Mic și prost.
Acum sunt mare și...tot prost.
Fml, mă duc să mă spânzur de ceva.
ce naiba de ce de unde de candddd imi stiu toti numele
ce altceva mai stiti
Că ai părul creț după ce faci duș.
Mai zic?
Are rost?
Vrei să afle toți ce-a fost între noi?
pls, te rog, e destul.
ioi tu cine naiba esti
sincer nu-mi amintesc deloc
uh, nu merge link-ul, nu apare tot
Păcat, aveai răspunsul acolo.
Câte discuţii am mai avut eu cu Crucified, nu cred că am vorbit cu cineva mai mult decât cu ea. Oi fi pus eu sute de întrebări dar nu am purtat conversaţii prea lungii aproape cu nimeni.
Ce să mai zic de Ahadow, el e cea mai tare persoană ce a trecut vreodată pe la categoria asta, acum 2 ani cam de fiecare dată când puneam o întrebare abia aşteptam să văd ce urmează să-mi răspundă.
te rog fa screenshot sau ceva si incarca-l pe imgur pls pls pls fac orice
aproape orice
Ala erai ma? Tudorel? ) Sa mor, nu as fi banuit vreodata asa ceva Oricum singurele diferente pe care le observ acum sunt numele schimbat si varsta mai inaintata )
La mine asta asta a fost primul, singurul si plin de valoareeee
P.S. Nu socotim 2 clone ca nu au rezistat nici 3 zile!
Nu-mi apar la notificare răspunsurile tale pentru că ești suspendat.
Eu te știu bine, adică mai vorbeam și de pe celălalt cont, sau când ne băteam joc de cei de la Dragoste și Sex. (Eu inca mai fac asta, tu nu știu unde drecu ai disparut. Iooi, ai luat suspend, proasta întrebare.)
Dar cum de pe tine te-au prins adminii facandu-ti alt cont, si Sleepy a scapat? Ciudat nu?
Ba ce dor imi e si mie de astia 2, de Cruci mai mult. Era o dragalasa.
Nu...esti nebun? Cum sa te spanzuri? Ti-am promis ca eu te spanzur. Stai cuminte, ca-ti vine timpul.
Airan, vezi ca sunt geloasa... Tu esti a mea. Da?
uh, ce
Meoww.
M-am spânzurat deja.
Pai si ai murit? ba vezi ca...ma si supar, eu de ce mai traiesc atunci?
Nu mai stiu exact, parca era ceva cu "fericire". Ideea e ca am realizat ca nu ma reprezinta deloc.
"Cu cine ai inceput sa te contrazici"- Cu ateii.
Pai ce-ai avut cu ei?
Nu am nimic cu ei, doar ne contrazicem.
Parca era justROXxXY, cred...
Nu prea mai tin minte inceputurile mele aici...Cu cine m-am contrazis prima oara? cu aia de la D&S LOL
Nu mai scrie!
De pe TPU a fost "Anininma123"
Primul ușer cu care m-am certat Nu mai stiu aici
Magie verdeee
1.DJMinerX.
2.La intrebarea "cum ar arata scaunele daca am avea genunchii la spate?
3. Daisy.
4.Contrazic:
Nimeni.
Inteles:
Daisy.
6.Fiindca mana ta trebuie folosita, si daca sta acolo fara sa faca nimic o sa te doara la un moment dat.
Mama ce destept is
Tudoriossos - mi l-am pus din cauza ca ma cheama tudor si am adaugat o terminatie in stil latinesc
Urasc latina.
Dar imi place poza ta. Cine e dragalasul?
Nu stiu, dar stiu ca e dragalas ca si mine
Dar si modest, ce pot sa spun.
Ce l-as flocosii.
1.Îl mai știu dar nu-l zic.
2.De unde să știu care a fost primul meu răspuns aici dacă mi-am șters atâtea conturi? Dar prima mea întrebare la T/A a fost "Mi-a vazut cineva shaorma?".
Păi dintre ăștia cunoscuți exceel și zurick au fost primi ce m-au remarcat.
3.Cu nimeni, nu am vrut niciodată să mă pun rău cu nimeni, mereu m-am înțeles cu toată lumea, cel puțin până toamna trecută.
Asta e unicul meu cont. nu ii inteleg pe cei care au cate 5 6, parca imi aduce aminte cand eram mic si am descoperit si noi "jmecherii" yahoo, toti idioti aveau cate 5 6, de uitau si parolele la ele.
cine isi mai aminteste ce am raspuns.
ceara nu imi mai amintesc "prima mea " oara ) cat despre cine m-a "inteles" nici acum nu e cineva asa ca...
Deci te cheama Alexandra?
Poate erau nişte iniţiale idk
Prima data m-a bagat in seama cineva cu chenar albastru (utilizatorul anului bla bla). Eram tare mandru de mine ca mi-a trimis cerere de prietenie ( abia dupa mult timp am aflat ca mai avea cateva mii de prieteni in lista).
De certat nu m-am prea certat pe site. Numai de cateva ori, pe la T/A. In special la o intrebare pe care am pus-o eu si i-a suparat pe multi pentru ca avea cuvantul 'scoala' in ea. O fata m-a amenintat cu bataia chiar, asa ca i-am dat ignore ca sa fiu sigur ca nu ma gaseste ( mi-era frica de fete pe atunci).
Asta a fost, primul, primul a fost GreyN cu el am vb prima data, si nu mai stiu.
1. july666. Pur si simplu imi place numarul asta.
2. M-am contrazis cu prostii de la D&S si Religie.
3. Cu stanga faci laba.
O.O nu se poate...tu ma minti.
Nu te mint.
Julyly2089 întreabă: