| Mihaela1100 a întrebat:

Care au fost cele mai amuzante intamplari ale voastre de la scoala? cea mai amuzanta are funda :X va rog scrieti-le mai ordonat ca sa nu ma plictisesc

8 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Cand batea vantul iar o colega credea ca urma sa cada pomul peste scoala.

| StefaniaM a răspuns:

1.Am intrat in "Casa Bantuita"[un internat vechi, care nu stim ce o patit], si am gasit la etaj niste sticle de vodka, iar la Parter era O toaleta [numai suportul de budypaper mai era] si o... Dacie!rolling on the floor)
2.Invatatoarea ne-a prezentat in clasa a 4-a ''Jack si Bobul de Fasole''.Iar eu si cu o prietena am mers la baie, unde toata ora am scris prostii de genu ''Aici platiti factura'',''Sexul Interzis'',''Nu va pisati pe mine, sunt o buda inofensiva ''etc
3.Am scris pe zidul scolii cu creta ''Marius Moga'', si am pus asta intr-o inimioara!

| VeveritaBestiala a răspuns:

Am strigat in gura mare :,, Numai fraierii se fac profesori " in timp ce diriga intra pe usa.
Ne-am batut cu lapte, iaurt si cornuri in scoala.
Am sarit pe geam si m-au batut femeile de servici cu pamatuful.

| StayChill a răspuns:

La noi e mereu caterinca, deci am de unde sa aleg.
1. Profu' de mate: - Asta e carnatu'. Va place carnatu', nu?
Noi: - DAAA!
Profu': - Da' voi nu il mancati tot o data, il mancati pe bucati. Uite, taiam aici, aici si aici. Acum il mancati. (vorbeam despre axa numerelor, altfel spus CARNATU')

2. P. de mate: - Eu ii distribui colegului dvs. aceste castane, una aici, aici si aici. (era vorba de inmultire, etc. etc.)

3. Am intrat in clasa a 8-a (eu sunt a 5-a) si era sa nu mai ies de acolo pentru. ca ei se bateau cu scaunele si unul a aterizat la 1, 5 cm de mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StayChill):

Eh proful vostru e foarte creativ si va face atenti la ore.

| XxRoxyxX a răspuns:

I-am dat un sut in fund lu' diriga'! laughing))

| Rauta_Flavius_1970 a răspuns:

Aveam religie, si ne jucam cu mingea...Intra in clasa un domn profesor si vede mingea si incepe sa dea si sutu in ea lovind o colega si dupa aia zicand : Mai vrei, Mai vrei?rolling on the floor

| XxRoxyxX a răspuns (pentru Rauta_Flavius_1970):

La noi la ora de religie aveam geamul deschis si unii se jucau afara cu mingea. Au dat un sut la minge, care a intrat la noi in clasa la 1 cm de fata doamnei.laughing