1.Am intrat in "Casa Bantuita"[un internat vechi, care nu stim ce o patit], si am gasit la etaj niste sticle de vodka, iar la Parter era O toaleta [numai suportul de budypaper mai era] si o... Dacie!)
2.Invatatoarea ne-a prezentat in clasa a 4-a ''Jack si Bobul de Fasole''.Iar eu si cu o prietena am mers la baie, unde toata ora am scris prostii de genu ''Aici platiti factura'',''Sexul Interzis'',''Nu va pisati pe mine, sunt o buda inofensiva ''etc
3.Am scris pe zidul scolii cu creta ''Marius Moga'', si am pus asta intr-o inimioara!
Am strigat in gura mare :,, Numai fraierii se fac profesori " in timp ce diriga intra pe usa.
Ne-am batut cu lapte, iaurt si cornuri in scoala.
Am sarit pe geam si m-au batut femeile de servici cu pamatuful.
La noi e mereu caterinca, deci am de unde sa aleg.
1. Profu' de mate: - Asta e carnatu'. Va place carnatu', nu?
Noi: - DAAA!
Profu': - Da' voi nu il mancati tot o data, il mancati pe bucati. Uite, taiam aici, aici si aici. Acum il mancati. (vorbeam despre axa numerelor, altfel spus CARNATU')
2. P. de mate: - Eu ii distribui colegului dvs. aceste castane, una aici, aici si aici. (era vorba de inmultire, etc. etc.)
3. Am intrat in clasa a 8-a (eu sunt a 5-a) si era sa nu mai ies de acolo pentru. ca ei se bateau cu scaunele si unul a aterizat la 1, 5 cm de mine.
Eh proful vostru e foarte creativ si va face atenti la ore.
Aveam religie, si ne jucam cu mingea...Intra in clasa un domn profesor si vede mingea si incepe sa dea si sutu in ea lovind o colega si dupa aia zicand : Mai vrei, Mai vrei?
La noi la ora de religie aveam geamul deschis si unii se jucau afara cu mingea. Au dat un sut la minge, care a intrat la noi in clasa la 1 cm de fata doamnei.
Angel1995 întreabă:
Julyly2089 întreabă: