Daca as putea inghiti, n-as mai fi eu. Eu nu suport minciuna si nesimtirea. Totusi, am acceptat si minciuni grosolane. Dar nu spuse mie personal. Spuse doar de a se lauda persoana in cauza. Si stiind ca n-o scot la capat, le las sa se simta ele ok. In rest, personal, taxez minciuna asa cum se convine : sunt foarte ferm pe pozitie si imediat iau masuri.
Am avut o gagica care m-a "agatat" cu pretextul s-o-nvat sa sarute ca par genul profesionist si rabdator cu incepatoarele. Eu cavaler de felul meu, am acceptat. Probabil am inteles eu gresit cand a rostit cuvantul profesionist ca eu am fost in final cel invatat. Nu m-ar deranja sa-mi propuna si alticineva acelasi lucru ca sunt rabdator sa experimentez lucruri noi.
Pai nu prea inghit eu asa usor minciunile dar ma mai las si eu pacalita
Am sunat-o eu pe prietena mea si am intrebat-o daca iese cu mine prin oras ca ma cam plictisisem in casa. Ea a sp ca este la tara cand de fapt era cu iubitul ei.Eu
am inghitit povestea ei. A doua zi veneam de la meditatii si m-am intalnit cu mama ei.Am intrebat-o daca prietena mea s-a intors de la tara la cere mama ei mi-a sp ca de fapt nici macar nu a plecat. Dupa ce am ajuns acasa am sunat-o pe prietena mea sa o intreb dc m-a mintit. Ea si-a cerut scuze si mi-a sp ca era cu iubitul atunci cand a vb cu mine. Mi-a promis ca nu o sa se mai intample asta si chiar asa a fost
Cu toti mai gresim
"Te-am trezit? imi pare rau, noul director e un nebun, ne-a tinut in sedinta pana acum!"
Cand am dat imprumut cuiva o suma frumusica de bani si nu i-am mai vazut nici in ziua de azi
mi-a zis ca intr-o saptamana imi da bani... mda si a trezut un an si nu am mai vazut bani
Cand am dat imprumut cuiva o suma frumusica de bani si nu i-am mai vazut nici in ziua de azi
mi-a zis ca intr-o saptamana imi da bani .... mda si a trezut un an si nu am mai vazut bani
Cea mai tare /imposibila minciuna care mi-a fost spusa:
eram prin liceu si aveam un coleg cu taicasu bine postat(inainte de '89) care ne-a spus(eram mai multi) ca taicasu i-a cumparat un Lamborghini Espada. La intrebarea noastra de ce n-a venit cu el la liceu iata raspunsul(era iarna):
Am vrut da mi-a inghetat benzina in carburator. Tare; chiar ma intreb unde esti "Calule"?
un prieten imi povestea ce a facut cand l-a oprit politia s-a
nimerit sa fiu cu el odata cand l-a oprit politia si am vazut ce a facut...s-a...pe el de frica
Julyly2089 întreabă: