Pai... Cand eram intr-un bar si imi venea sa ma bes... Muzica era data puternic acolo, asa ca m-am gandit sa alternez vanturile cu bassurile melodiei. Dupa ce am terminat, toti se uitau la mine ca la un extraterestru. Nu stiam de ce pana cand am realizat ca eu ascultasem muzica de pe mp3.
True story.
Epic!
Sa fi fost si vara.
Sa te intrebe unu' pe strada: ce-au patit pantalonii tai?
I-aș fi răspuns: nimic... nu au avut hartie igienică la școală. Eu când mă cac folosesc juma de rolă
Like A Bo$$!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc ca esti un Bo$$!
Da ma bine, iti zic! Anul trecut, faceam pe mine, dar nu sushu, ci treaba aia mai mare, si am facut o statie in papusoi! Na! Esti multumit, Robyn Hood?
M-ai facut iar sa rosesc amintindu-mi cum am cazut in tramvai cand ma grabeam la facultate la un examen
nu reuseam sa ajung sa intru repede ca sa nu plece si cand in sfarsit urcam scarile in tramvai m-am impiedicat si m-am dus pe burta, si se mai trezeste si un nemernic de batran sa zica"incet domnisoara, incet"
ce penibil x_x
iti dai seama ce chef de examen am mai avut dupa
Am fost un copil cu mult prea multă imaginaţie, şi am încercat să văd până unde mă va duce.
N-a fost jenant pentru mine, a fost pentru cei din jur. încă mă gândesc la faptul că mai aveam puţin şi provocam infarct cuiva...Not cool dude.
Ţin să-ţi mulţumesc că întrebarea ta mi-a adus aminte de momente foarte triste din viaţa mea.
Mulţumesc!
1.cele mai jenante-prima zi in clasele gimnaziale eram singura imbracata in uniforma a fost penibil, niaam))
2. cele pierdute-pe TPU
Nu cred ca pot sa-l intrec pe Tepesu dar voi incerca. Odata cand eram la scoala imi venea sa ma cac si toate baile erau ocupate.Asa ca m-am dus in debaraua ingrijitorului si m-am **** intr-o punga de hartie.M-am dus in baie si am pus punga acolo.De la o cabina de WC a iesit unu care vazuse ca am pus punga acolo si mi-a zis ca mi-am uitat pranzul.Eu am zis nu-l mai vroiam si l-am rugat sa-l arunce la cos.Dar cand l-a aruncat s-a spart punga.Nu spun ca s-a imprastiat in tot cosul dar i-a sarit si baiatului aluia pe fata.
Da stiu, din toate momentele pe care le-au scris utilizatorii TPU al lui Tepesu mi s-a parut cel mai jenant si [fara suparare Tepesu dar chiar este un moment amuzant rau] cella care am ras vreunsfert de ora.
Pai...nu cred ca te cunosc cei de pe TPU si de adevarat...
Adica... daca tu nu ai incredere in noi
Poate ramane secret >
O data, la scoala, in timpul orei, m-am dus pana la baie.Dar de fapt eu am iesit afara, ca aveam niste bani si aveam chef de un suc.Si am stat afara aproapejuma de ora.Si cand m-am intors de afara, ceilalti credeau desigur ca eu am fost la toaleta, si au ras de mine zicand ca am diaree si tpate cacaturile astea fiindca eu am stat pe afara aproape juma de ora.
Cand facusem un pariu cu colegii, pe care l-am pierdut si a trebuit sa cand mama mea e florareasa.Dar momentul jenant a fost cand a intrat directorul si m-a prins candtand din toti plamanii acest cantec...