| g3orgy a întrebat:

Care au fost cele mai penibile momente din viata ta? dar cele mai funny? laughing dau funditaaa

8 răspunsuri:
| Serena1993 a răspuns:

Penibile.

cand vb despre un baiat pe care il plac si era chiar langa mine...

sunt multe
---------------------->

funny? am muultte

1.cand varamea de 15 ani a facut lipsa mica intr-o punga. e poveste lungalaughinglaughing

2.cand am facut pe mine.de raslaughingacum 2 ani

3...

sunt multe.ma apuca 2012laughing

| Xonia a răspuns:

Penibil? cand m-a scos diriga la usa:dca vorbeam prin biletele cu colegul si eu ii trimiteam lui si m-a prins si la si citit biletelul si m-a trimis la usalaughing

FunnylaughingPai la scoala ma scosese profu` de mate la tabla si era profu noulaughingsi avea pantalonii rupti in fund, nu mult dar se vedea.Si imi dadusera lacrimile de raslaughingel explica la clasa si eu in spatele lui credeam ca mor de raslaughinglaughingnici numai puteam respiralaughinglaughinglaughinglaughingEl statea cu fata spre clasa, eu la tabla.Deci el era cu spatele la mine, si eu radeam ca proasta si nimeni nu stia ce am.Si eu ma chinuiam sa rad sa nu se auda, dar imi dadusera lacrimile de raslaughinglaughing

| Nicolelenaa a răspuns:

Vai eu eram in ora de fraceza si imi trimiteam biletele cu colega din spate pana cand m-a prins profa cand citeam un bilet trimis de colega in care ma intreba "fata da tu esti blonda de nu intelegi" si mi la luat
faza tare e ca si profa e blonda laughing rolling on the floor

| Aicilef a răspuns:

Cand esti penibilllll esti si amuzant.big grinbig grinnuj sincerabig grin

| VIPER a răspuns:

Cele mai penibile:cand am gasit intrebarea ta, cele mai funy:cand ti-am raspuns la intrebarea asta

| dragos12 a răspuns:

Nu se zicstraight face

| fataaaa a răspuns:

Eram la ore si ii scriam un bilet colegei mele de banca in care scrisesem de ce ma suparasem pe o fata.In acel moment profa era langa mine si mi-a tresarit inima de spaima.Ca sa nu vada ce am scris, am fost vicleana:am rupt biletul in multe bucati si i l-am dat in palma...Cum se uita la mine! A fost penibil, fiindca il rupsesem in atatea bucati incat nu a inteles ce am scris pe el happy

| Wanna_1916 a răspuns:

Cele mai penibile.thinking alea in care am fost suparata. si cele funny. cele in camera mi-am trait viata dn plin :X:Xbig grin.happy