Privesc in gol
Impreuna cu pungile de la mall
In care l-am castrat pe Biberon
Si m-am transformat in Bond...
CLAR cel mai mare defect ii poezia
Cand imi scarpin chilia(pe care normal ca nu o am)
Si dau start la basina
De se darama o mina...
P.S.M-am nascut cu o priza arsa...
Uneori sunt prea proastă, de'aia fac numai tâmpenii.
sau orgoliul...
aici am vorbit serios...
Cateodata vorbesc, mult, repede si degeaba si fara sens doar pentru a enerva persoana de langa mine.Hmm uite o calitate nu sunt fana Just-In-Tanga jur pe verde. =D
Sunt cam nebun uite de exemplu am precadit un tub intreg de amestec de ketchup sos de rosii si apa in plus am destui serpi si paienjeni (de jucarie)
Defectu meu.
Este ca dau atentie la lumea care nu prea ar merita'
Uneori stau si ma gandesc...
De cate ori am auzit aceleas replici gen
"Sunt prietenu/prietena ta te ajut la bine si la rau"
"Nu iti face griji sunt diferit/diferita nu sunt ca alti/altele"
"Mie poti sa imi spui ORICE Nu se aude ( da da sigur') "
Daca as fii avut de fiecare data cate o bacnota de 100 de mii
La ora actuala ma scaldam in banii
Dar asta e
Daca nu risti nu castigi
Sau stai ca fac ceva mai complet.
Sunt criticara,pot fi foarte rautacioasa,orgoliul,sinceritatea(cand e prea multa strica),incapatanata,cateodata lenesa,materialista,cateodata imi place sa ma laud cam mult,cateodata fac pe dictatorul,cateodata pot fi profitoare,vicleana ,timida,fricoasa,sunt o persoana cam rece(nu imi plac pupici,imbratisarile, etc)prea sensibila, etc.
Stiu ca tu ai zis''care e CEL MAI MARE defect'' nu cele mai mari defecte dar mi-a venit sa le scriu mai pe toate A.inca unul imi place sa vorbesc.
Defectul meu este ca m-am nascut si m-am indragostiit de un tip care nu ma place delod funda?
Fac lucrurile numa fără cap..de exemplu: eram o dată la cârciumă. eram amețită de-a binelea.și tot mă enerva un prost.și m-am enervat și i-am spart o sticlă de bere în cap și i-am prins un pumn în față de l-am lăsat lat.și a venit miliția și m-a dus la secție, bineînțeles m-a băgat într-o celulă. săracii părinți, n-au mai zis nimic când m-au văzut
Julyly2089 întreabă: